Daniel Koster
Daniel Koster 15 jan 2016

Op je vingers slaan is met deze magnetische hamer verleden tijd

We kunnen niet namens de huidige generatie spreken, maar vroeger zat je niet enkel binnen aan een beeldscherm gekluisterd. Je ging er weleens op uit om bijvoorbeeld een hut te bouwen. Met hamers, spijkers en andere gereedschappen was je dan in de weer. Het is ons op zulke momenten nog wel eens overkomen dat we iets te enthousiast op zo’n spijker aan het rammen waren en misten. Het resultaat; flinke pijn aan je vinger. Dat kan met deze magnetische hamer niet gebeuren.

Een uitkomst voor een vervelend probleem

De spijker missen en daardoor op je vinger slaan is vervelend. Het doet pijn en je voelt je onhandig. Daarom is deze magnetische hamer zo’n uitkomst. De Sanpro Ganzstahl Latthamer gebruikt een magneet om de spijker langs de hamer te laten lopen. Het enige dat jij hoeft te doen is de hamer met spijker naar beneden te zwaaien. Je slaat zeker spijkers met koppen en de spijker zit binnen een mum van tijd in het hout. En dat zonder dat je vingers zich in de gevarenzone bevinden, ideaal!

Op de kop tikken

Wil jij de hamer op de kop tikken? Dat kan! Via deze website sleep jij de Sanpro Ganzstahl Latthamer voor een kleine twintig euro plus nog een kleine vier euro aan verzendkosten in de wacht. Zo kun jij (of je kinderen) met een gerust hart aan het timmeren slaan!

Reageer op artikel:
Op je vingers slaan is met deze magnetische hamer verleden tijd
Sluiten