Op vakantie in stijl, met de hippe HC1 retro jaren ’50 caravan

De caravan is lange tijd ontzettend ‘onhip’ geweest, maar de laatste tijd zien we toch tekenen van een revival. Kleine lichtgewicht modellen, waarmee je gemakkelijk overal kunt komen lijken aardig populair.

HC1 caravan

Deze Happier Camper HC1 is een zéér blits exemplaar, dankzij de retro-vormgeving. Het interieur is gelukkig níet gedateerd.

Leeg weegt de HC1 nét geen vijfhonderd kilo. De caravan bestaat voor een groot deel uit glasvezel, waardoor hij zeer makkelijk te trekken is. Het interieur werkt modulair: door holle kunststof blokken te plaatsen, maak je een zithoek, bed of keukentje. De blokjes zijn meteen ook de bergruimte voor je bagage. Geen gedoe, je zoekt een leuk plekje uit, en als het niet bevalt ben je zó weer weg!

Als opties kent de HC1 o.a. een buitendouche, een uitvouwbaar gasstel of barbecue, airco en een luifeltje. De HC1 wordt handgemaakt in Californië, en is verkrijgbaar vanaf ongeveer 14.000 euro. Dat is nog exclusief de transportkosten vanuit de VS. Da’s wel érg veel geld voor een minicaravan, maar het jaren ’50-ontwerp en concept zijn wat ons betreft dik in orde!

Meer info vind je op de site van Happier Camper.

Reageer op artikel:
Op vakantie in stijl, met de hippe HC1 retro jaren ’50 caravan
Sluiten