Gadgets 24 mei 2018 Lisanne Beijen

De Lidl verkoopt een goedkope opblaasbare jacuzzi die je zomer gaat maken

De schappen van de Lidl zijn wekelijks gevuld met de fijnste gadgets. Zo nu en dan zit daar een ware parel tussen. We hebben het nu natuurlijk over de opblaasbare jacuzzi. WANT! Het schijnt een warm weekend te worden, dus een beter excuus dan dat kunnen wij ook niet verzinnen om te chillen in je eigen bubbelbad.

Dit is wat je wilt

De Lidl heeft net als de Aldi al eerder een opblaasbare jacuzzi in de tijdelijke collectie gehad. Destijds lagen mensen met slaapzakken voor hun lokale Lidl te wachten alsof Beyoncé er kwam optreden. Omdat de opblaasbare gadget destijds binnen no-time was uitverkocht, gaan we er vanuit dat je deze keer ook niet te lang over de aankoop moet twijfelen.

Lidl

En dit zijn de specificaties

De jacuzzi heeft een doorsnede van 180 centimeter, is 70 centimeter diep en biedt ruimte aan 4 personen. Dankzij de ingebouwde pomp is hij gemakkelijk op te zetten. Dat scheelt je weer wat tijd en moeite. De opblaasbare jacuzzi is voorzien van een 360-graden bubbelstand. Dit houdt in dat je vanuit iedere mogelijke richting wordt gebombardeerd met bubbels die uit de bubbeljets komen. Klinkt misschien heftig, maar is chill. Trust us.

De meegeleverde externe pomp is voorzien van een filter waardoor het water in de jacuzzi schoon blijft. Je kunt de temperatuur van het water instellen tot maximaal 42 graden dankzij de heater met een vermogen van 1500W. Het kan dus zijn dat je stoppen er door vliegen wanneer je deze jacuzzi inplugt, maar je kunt niet alles hebben hè.

Lidl

Wat dat moet kosten? Voor 289 euro kan deze opblaasbare jacuzzi van jou zijn. Daarvoor hoef je niet met je slaapzakje voor de Lidl te gaan liggen. Je kunt hem namelijk online bestellen zodat hij keurig bij je thuis wordt afgeleverd.

Geen ruimte voor een opblaasbare jacuzzi? Of heb je er het geld niet voor over? Dan hebben ze deze week bij de Lidl, Aldi en Action ook nog andere toffe budget gadgets in de schappen liggen.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Lidl verkoopt een goedkope opblaasbare jacuzzi die je zomer gaat maken
Sluiten