Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 feb 2019

De open beta van The Division 2 biedt meer content

Mocht je The Division 2 hebben gepre-ordered, dan kon je een paar weken geleden aan de slag met de gesloten beta van de game en kreeg je op die manier een redelijk beeld van wat je kan verwachten wanneer de game uitkomt. Mocht je nog twijfel en hem niet in de pre-order staan, dan heb je dit weekend een kans. Van 1 tot en met 4 maart draait namelijk de open beta van The Division 2 en die kan iedereen gaan uitproberen.

De open beta van The Division 2

In zijn basis is de beta van The Division 2 gelijk aan die van de gesloten beta, met een paar uitzonderingen. Zo zijn er enkele bugs uit de game gehaald, waardoor de ervaring beter moet zijn. Daarnaast krijg je er in de open beta een extra story missie bij, waardoor je net wat meer content hebt. Verder wordt de levelcap verhoogd naar acht en kun je een nieuwe skill gebruiken in de vorm van de Cham Launcher. Tot slot is krijg je een nieuwe map in de Skirmish Player versus Player-modus en zijn er twee extra Settlement Projects beschikbaar.

Mocht je de gesloten beta nog op je harde schijf hebben staan, dan kun je die gemakkelijk updaten en daarna met de open beta losgaan. Helaas gaat de voortgang die je hebt geboekt tijdens de gesloten beta verloren. Je moet net als iedereen helemaal opnieuw beginnen. Maar wellicht dat je nu een paar vrienden kan uitnodigen om de game samen met jou te spelen. Op die manier kun jij als een soort van gids fungeren en je vrienden door de content helpen.

The Division 2 zelf komt overigens op 15 maart uit. De game is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina voor alle nieuwtjes en reviews.

Reageer op artikel:
De open beta van The Division 2 biedt meer content
Sluiten