Daniel Koster
Daniel Koster Gaming 4 mei 2016

Opgepoetste versie van COD4 Modern Warfare biedt een blik in de evolutie van computervisuals

Call of Duty vinden we al jaren gaaf. Zo kunnen we ons nog wel herinneren hoe we Modern Warfare nadat-ie in 2007 uitkwam helemaal hebben plat gespeeld. Het legendarische spel kende toentertijd insane visuals en een gave gameplay. Wij sprongen dan ook een gat in de lucht toen werd aangekondigd dat een nieuwe versie van dit spel een feit wordt. Nu beginnen mondjesmaat de eerste beelden van het spel in een nieuw jasje de kop op te steken.

Call of Duty 4: Modern Warfare in een nieuw jasje

Het is al een tijd terug dat Infinity Ward, Treyarch en Sledgehammer Games aangaven dat er een vernieuwde versie van Modern Warfare in het verschiet lag. Deze remastered versie is letterlijk hetzelfde spel in een nieuw jasje. Want waar Modern Warfare nog steeds leuk is om te spelen ogen de visuals niet best. Dat laat zien hoe snel de computerwereld aan het evalueren is. Het spel is nog geen negen jaar oud, maar nu voor onze ogen al hopeloos verouderd. Gelukkig komt daar dus verandering in. Het gehele spel wordt opgepoetst en zal daardoor niet enkel een tof spel, maar ook een lust voor het oog zijn. De verschillen in visuals tussen de oude- en nieuwe versie kun je zien:

De nieuwe versie van Modern Warfare zal vanaf 4 november verkrijgbaar zijn. Je kunt dit spel enkel in combinatie met Call Of Duty: Infinite Warfare kopen. Dit is een compleet nieuw spel dat wederom gaaf lijkt te worden. Tot die tijd moet je het nog even doen met de nostalgische 2007-versie van Modern Warfare doen. Of natuurlijk met latere Call of Duty spellen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Opgepoetste versie van COD4 Modern Warfare biedt een blik in de evolutie van computervisuals
Sluiten