Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud 9 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Dit is dé stijlvolle oplossing voor al je rondslingerende kabels

Als wij Eclipse zeggen, dan denken sommige mensen direct aan Twilight of de maan. Wij denken daarentegen meteen aan de Eclipse die nu te vinden is op Kickstarter. Deze geniale uitvinding maakt een einde aan onze wederkerende strijd met kabels die in de knoop zitten.

Leuk hoor, al die devices en apparaten die ons leven gemakkelijker maken. Ze komen echter ook met een aantal nadelen. Zo heeft je smartphone meer invloed op lichaam en geest dan je denkt. Daarnaast is die strijd, of moeten we zeggen oorlog, met al die kabels niet bepaald een pretje te noemen. Daar hebben de uitvinders van de Eclipse iets op bedacht!

Kabels uit de knoop

Het ligt wellicht aan ons, maar wij stoeien dagelijks met kabels die in een committed relationship zitten (lees: in de knoop zitten). De Eclipse maakt hier een einde aan. Je kunt drie kabels in dit apparaat steken en het apparaat dichtdraaien. De volgende keer dat je welk apparaat dan ook wilt opladen, klik je de Eclipse open en pak je de kabel. Dat uiteraard zónder eerst het boek ‘puzzelen voor dummies’ te hoeven lezen. Easy does it!

Nooit meer oorlog met rondslingerende kabels

Kost dat?

Dit klinkt als de uitvinding van je leven. Maar wat is het prijskaartje? De Eclipse is hier te bestellen voor 63 euro inclusief muurhouder. Daarnaast geeft-ie ook nog eens subtiel licht. Dus 63 euro is niet veel als je bedenkt hoeveel vrolijker jij door het leven gaat! Dit is trouwens niet de enige Kickstarter waar wij vrolijk van worden. De Sisyphus koffietafel en de AER kunnen er ook wat van.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is dé stijlvolle oplossing voor al je rondslingerende kabels
Sluiten