Opnames van The Witcher seizoen 2 gaan weer verder

The Witcher was afgelopen jaar een van de pareltjes. Fans wachten dan ook op een tweede seizoen van de avonturen van Geralt of Rivia. Deze lijkt niet al te veel vertraging op te lopen.

Het coronavirus heeft veel opnames lamgelegd. Een van de series die daarmee te maken heeft, is The Witcher. In maart was de cast bezig om het tweede seizoen op te nemen, maar dat moest vanwege de lockdown ophouden. De makers kunnen binnenkort weer van start.

Opnames stilgelegd

Tijdens de opnames besloot Netflix de studio Arborfield in het Verenigd Koninkrijk te sluiten. Ook bleek een van de acteurs besmet te zijn met het coronavirus. Nu heeft de regering van het Verenigd Koninkrijk nieuwe regels en richtlijnen gepubliceerd. Daardoor kunnen acteurs en filmmakers weer veilig aan de slag.

Doordat de opnames weer verder kunnen lijkt de serie relatief weinig vertraging op te lopen. Hierdoor kan de eerder bekendgemaakte releasedatum van 2021 alsnog gehaald worden.

In het tweede seizoen zullen een aantal nieuwe karakters te zien zijn. Zo speelt Peaky Blinders-acteur Paul Bullion de rol van Lambert. Een van de populaire karakters uit de game. Ook  heeft Kristofer Hivju een rol. Hij speelde eerder Tormund Giantsbane in Game of Thrones.

The witcher

Heb je seizoen 1 van de Witcher niet gezien? Dan raden we je zeker aan om dat alsnog te doen. De serie die gebaseerd is op de boeken, is geweldig neergezet door Netflix. In de serie speelt Henry Cavill de rol van Witcher Geralt of Rivia. Hij is een huurling die op monsterjacht gaat. Naar aanleiding van de boeken is er ook al een populaire gamereeks gemaakt.

Reageer op artikel:
Opnames van The Witcher seizoen 2 gaan weer verder
Sluiten