Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 6 nov 2018

OPPO Find X Videoreview: knallend de Nederlandse markt in

Sinds kort kun je de smartphones van OPPO ook in Nederland kopen. Het ambitieuze Chinese merk wil in verschillende prijssegmenten de markt gaan veroveren. Het meest opvallende wapenfeit van OPPO is echter zonder twijfel de OPPO Find X.

OPPO Find X review: innovatief debuut

OPPO is namelijk niet een merk dat enkel achter de concurrentie aanloopt. In de geschiedenis van de smartphone duikt hun naam meerdere keren op rondom belangrijke innovaties. Zo bracht het Chinese merk in 2012 als eerste een smartphone met een full HD-scherm uit.

Iets later kwam de eerste smartphone uit met razendsnelle fast charging. Ja, opnieuw afkomstig van OPPO. Sinds de Find 7 bleef het echter lang stil in de innovatieve serie. Tot nu. Sinds kort kun je namelijk ook in Nederland met de Find X aan de slag.

Oppo find x review

Het Android toestel heeft een scherm-tot-behuizing ratio van maar liefst 93.8 procent. Het 6.4-inch scherm beslaat bijna de complete voorkant, zonder notch of dikke kin. Dat omdat omdat de camera’s in een uitschuifbare module zitten verstopt. Ook is het de enige Android smartphone in Nederland met een gezichtsscanner die gebruik maakt van infrarood.

Om er nog eens een schep bovenop te doen zorgt Super VOOC ervoor dat je de Find X binnen 35 minuten op kunt laden. In meerdere gezichten is het dus een opvallend toestel. Maar hoe lang blijft die uitschuifbare module goed werken, en pakt de gezichtsherkenning echt zo goed uit?

Oppo find x review samsung pop-upcamera

Als nieuwkomer moet OPPO in de Nederlandse markt een hoop scepticisme overwinnen, zeker met het pittige prijskaartje van de OPPO Find X. Wij gingen met de innovatieve smartphone aan de slag. Onze bevindingen kun je checken in de onderstaande videoreview.

?Check je liever de geschreven versie van de review? Klik dan hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
OPPO Find X Videoreview: knallend de Nederlandse markt in
Sluiten