Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 16 nov 2020

Oppo brengt morgen opvallendste smartphone van 2020 op de markt

Oppo gaat binnenkort van start met Inno Day: hét evenement waarop het Chinese bedrijf zijn meest recente innovaties laat zien. Vorige week toonde het bedrijf een draagbare AR bril en vandaag komt het bedrijf met een andere hint.

Vandaag verwijst het bedrijf naar het tweede Inno Day product dat we morgen waarschijnlijk te zien gaan krijgen. Oppo schopt LG waarschijnlijk van de troon voor de titel ‘de meest opvallende smartphone van 2020’.

Oppo brengt opvallendste smartphone van 2020

Zowel op Twitter als op Weibo, wat een Chinese variant is op die eerste, geeft Oppo een hint naar de smartphone die morgen het levenslicht zal zien. Het gaat om een telefoon dat gebruik maakt van een wel heel bijzondere beeldschermtechnologie. Het beeldscherm is niet groot, het beeldscherm is niet klein en ook zeker niet eindeloos. De nieuwe smartphone van Oppo is namelijk oprolbaar. Dat laatste wordt niet letterlijk benoemd in de post op Weibo, maar lijkt er aan alle kanten naar te wijzen. Als je de Chinese tekst vertaalt, dan is het volgende te lezen:

“Groot scherm? Klein scherm? Oneindig scherm? In de toekomst is je mobiele telefoon in de mogelijkheid om vrij in te trekken!”

Op Twitter maakt Oppo gebruik van dezelfde afbeelding, maar het bedrijf gebruikt wel een andere tekst:

Verder is er nog niet heel veel bekend over de smartphone. Zo weten we bijvoorbeeld niet of het gaat om telefoon die we daadwerkelijk kunnen kopen of om een concept. Morgen, tijdens Oppo Inno Day, komen we er meer over te weten!

Waarom LG?

De vraag die jij je misschien wel stelt is waarom LG van de troon gestoten wordt door deze telefoon van Oppo. Dat heeft alles te maken met de LG Wing. De smartphone verscheen recent en viel voornamelijk op door de uiterst indrukwekkende vormfactor. Het is namelijk mogelijk om de smartphone uit te klappen, waardoor deze een T-vorm heeft. Hierdoor heb je niet alleen toegang tot een groot scherm, maar ook tot een klein scherm. Dat tweede scherm is voor allemaal andere doeleinden te gebruiken.

Benieuwd naar deze LG Wing? Check dan zeker even dit artikel! Benieuwd naar Oppo Inno Day, hou dan morgen de website goed in de gaten!

Reageer op artikel:
Oppo brengt morgen opvallendste smartphone van 2020 op de markt
Sluiten