Oppo Reno Ace maakt indruk: accu binnen een half uur opgeladen!

De nieuwe Reno Ace van Oppo is een smartphone die voorzien wordt van een batterij van 4.000mAh. Met de mogelijkheid van een 65W oplaadkabel laad je de smartphone in een half uur volledig op.

Wanneer je niet zoveel tijd hebt, omdat je bijvoorbeeld een vliegtuig moet halen, dan zorgt twee uur opladen er voor dat je hem nog twee uur kunt gebruiken. Op die manier hoef je nooit met een lege batterij te zitten.

De specificaties van de Oppo Reno Ace

Dit heeft het bedrijf onlangs bekendgemaakt en is onder andere door The Verge naar buiten gebracht. Naast de op papier fijne manier van snel opladen, zijn er ook andere specificaties naar buiten gebracht. Zo draait de Oppo Reno Ace op een Snapdragon 855 Plus processor en is hij voorzien van een 6,5 inch beeldscherm. Deze komt met een 20:9 resolutie en een 1080p display. Aan de bovenkant zit een zogenaamde waterdruppel notch. De smartphone werkt met een 90Hz refresh rate, wat een voordeel is wanneer je wilt gaan gamen.

Oppo Reno Ace
De Oppo Reno Ace (Bron: OPPO)

Verder is de Oppo Reno Ace van maximaal 12 GB RAM, wat op smartphone gebied eigenlijk nog altijd veel te veel is. Aan de achterkant zien we een camerasysteem dat draait rond Sony’s 48-megapixel IMX586 sensor. Er zijn vier camera’s in totaal, waarbij je gebruik van de shark-fin pop-up selfie camera om foto’s van jezelf te maken. Je kunt tot 10 keer inzoomen, waardoor je van een afstand dus ook goede foto’s kunt maken.

Het is nog niet bekend wanneer de Oppo Reno Ace gaat uitkomen en hoeveel hij gaat kosten. Het is een smartphone die voornamelijk interessant lijkt vanwege de snelle oplaadmogelijkheden. De rest van de specificaties zijn goed, maar springen nergens echt boven uit. Dat is echter geen probleem wanneer Oppo niet de hoofdprijs vraagt voor dit model. Wil je meer lezen over smartphones? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Oppo Reno Ace maakt indruk: accu binnen een half uur opgeladen!
Sluiten