Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 29 maart 2019

Gelekte Oppo Reno beelden tonen meest unieke Notch-killer ooit!

Sinds de iPhone X met een notch aan kwam zetten in 2017, schoten de inkepingen als paddenstoelen uit de grond. Echter proberen producenten er anno 2019 zo veel mogelijk vanaf te komen. We zagen Hole-punches, druppel-notches en pop-up camera’s. Gelekte beelden van de aankomende Oppo Reno tonen aan dat die laatste tot een heel ander niveau getild worden. Maak kennis met de uniekste Notch-killer tot nu toe. 

Oppo introduceert meest unieke Notch-killer ooit!

Producenten zijn het afgelopen jaar volle bak opzoek geweest naar de meeste creatieve oplossing voor de notch. De inkeping, die de screen-to-body ratio aanzienlijk verlaagt, moet het strijdveld op den duur verlaten. Dit resulteert in de komst van onder andere druppel-notches, hole-punches en pop-up camera’s. In die laatste categorie is de aankomende Oppo Reno actief. Althans, als we de gelekte beelden mogen geloven. En als deze daadwerkelijk de waarheid spreken, zien we de meest unieke Notch-killer ooit.

We hebben veel bijzondere, unieke en gekke oplossingen voor de notch al gezien. Echter lijkt de meest recente poging van Oppo, in de aankomende Reno smartphone, de lijst op alle drie de vlakken aan te voeren. We zien een pop-up camera in het toestel zitten die schuin uit het toestel tevoorschijn komt. Iets wat niet alleen bijzonder klinkt, maar er ook bijzonder uitziet. Check hieronder de beelden die via Slashleaks het daglicht hebben gezien.

OPPO Reno Notch-killer

Ook is er een video verschenen op het internet waarin de werking van deze pop-up camera getoond is. Daardoor weten we dat we, wederom, te maken hebben met een geautomatiseerd systeem. Eerder zagen we zo’n systeem, in een andere vorm, al verschijnen in de Oppo Find X. Ondanks het feit dat dit systeem zeker indrukwekkend was, bleef het succes uit. De kans op slagen van deze vorm van een pop-up camera is daardoor, volgens onze verwachting, niet heel groot.

Maar als we heel eerlijk moeten zijn kunnen we dit soort innovaties waarderen. Het feit dat veel producenten verschillende opties proberen om het display van een smartphone zo groot mogelijk te maken, is iets waar we alleen maar enthousiast van kunnen worden. Ook al ziet het er, in sommige gevallen, een beetje raar uit.

Reageer op artikel:
Gelekte Oppo Reno beelden tonen meest unieke Notch-killer ooit!
Sluiten