Oppo en Vodafone slaan wegens 5G de handen ineen in Nederland

Oppo en Vodafone slaan in Nederland de handen ineen. Dat heeft onder andere te maken met het 5G-netwerk dat sinds gisteren actief is in ons land dankzij de telecomprovider. Oppo stelt de smartphones beschikbaar die ondersteuning bieden.

De samenwerking werd vanmorgen bekend gemaakt door middel van een persbericht. Daarin wordt duidelijk dat de nieuwe OPPo Find X2 Pro bij Vodafone aan het assortiment wordt toegevoegd. De A9 2020 is op dit moment al te verkrijgen bij Hollandsnieuwe, een dochtermerk van de telecomprovider.

Oppo en Vodafone werken samen

Oppo timmert sinds 2018 aan de weg in ons land en lijkt ook steeds meer voet te kunnen zetten in de markt. Zo introduceerde het bedrijf kort geleden de OPPO Find X2 Pro. Een aanzienlijk indrukwekkend toestel waar collega David zeer over te spreken was. Zijn review is hier te lezen.

Een van de opvallende dingen van de smartphone was het feit dat hij 5G-ready was. Steeds meer smartphone krijgen deze functionaliteit en lijken klaar te zijn voor de komst van het supersnelle netwerk. Vodafone zette gisteren 5G aan in Nederland en lijkt wat dat betreft ook klaar te zijn voor de komst. Reden genoeg voor de twee partijen om de handen ineen te slaan.

Oppo Find X2 Pro videoreview uitgelicht
De originele Find X2 (Afbeelding: WANT/Dominick Vietor)

Koen Cluistra, Marketing directeur B2C VodafoneZiggo, laat weten trots te zijn op de ontwikkeling.

“Ik ben erg trots dat we nu al 5G lanceren met Vodafone in Nederland en dat Oppo daar onderdeel van uitmaakt. De Oppo Find X2 Pro vormt samen met onze 5G abonnementen en ons 5G netwerk een uiterst krachtige combinatie.”

Prijs en beschikbaarheid

Door de samenwerking zijn de nieuwe Find X2 Pro en OPPO A9 2020 verkrijgbaar via Vodafone en Hollandsnieuwe.

De OPPO Find X2 Pro met 12 GB RAM en 512 GB ROM is per direct verkrijgbaar i.c.m. een Vodafone Red Essential abonnement voor €61,00 per maand. De provider biedt ook het losse toestel aan voor €1.199,-.

De OPPO A9 2020, met 4GB RAM en 128GB ROM is bij Hollandsnieuwe verkrijgbaar i.c.m. een abonnement voor €18,50 per maand.

Reageer op artikel:
Oppo en Vodafone slaan wegens 5G de handen ineen in Nederland
Sluiten