Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 8 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Opvolger Samsung Galaxy S20 wordt op dit gebied sterk verbeterd

De Samsung Galaxy Note 20 is nog geen maand uit of de geruchten over de Galaxy S2o opvolger gaan alweer rond. Het volgende vlaggenschip van Samsung verschijnt mogelijk rond februari volgend jaar. Wanneer dat het geval is zal er een grote verbetering te vinden zijn.

Althans, dat wordt duidelijk dankzij website MySmartPrice. Dankzij een certificatie van 3C uit China is de sterke verbetering te zien.

Verbetering voor Samsung Galaxy S20 opvolger

Dankzij het certificaat wordt duidelijk welke accucapaciteiten de nieuwe Samsung Galaxy S21 en Galaxy S21 Plus gaan krijgen. Wie goed kijkt ziet, ten opzichte van de Galaxy S20+, een verbetering. Fijn, want in onze review van het toestel werd al snel duidelijk dat er op dat gebied nog wel wat te winnen valt.

Wat betreft de Samsung Galaxy S20 blijft de accu gelijk. Deze beschikt over een 4000mAh batterij en daar zal de Galaxy S21 het ook mee moeten doen. Mensen met een Galaxy S20+ weten dat er een 4000mAh batterij gepaard gaat met het toestel. Volgens jaar zal de plus-model van de Galaxy S21 serie voorzien zijn van een 4800mAh batterij.

Op papier is de boel dus verbeterd voor de Galaxy S21, maar vergeet niet hoe ver we van de release afzitten. Er kan in de tussentijd nog veel gebeuren en informatie kan nog wijzigen. Daarbij weten we niet wat de Galaxy S21-serie allemaal te bieden heeft. Of het in het dagelijks gebruik dan ook een verbetering is, dat is op dit moment nog niet bekend.

Samsung Galaxy S20
Video kijken (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Galaxy Note 20 Ultra

Zoals gezegd zit de lancering van het vorige vlaggenschip er nog niet eens op, voor we al naar de volgende kijken. Op 5 augustus onthulde Samsung de Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra. Dat tweede toestel hebben we op de redactie binnen gekregen en we gingen er enige tijd mee aan de slag. Ben je benieuwd wat we precies van de smartphone vonden? Check dan zeker even onze review. 

Benieuwd wat we destijds van de Samsung Galaxy S20 vonden? Dan raden we je deze review aan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Opvolger Samsung Galaxy S20 wordt op dit gebied sterk verbeterd
Sluiten