Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 11 feb 2019

Opvouwbaar flagship: Samsung dropt nieuwe Galaxy F teaser

Het Mobile World Congress komt steeds dichterbij, en daarmee ook het Unpacked-event van Samsung. Die vindt al iets eerder plaats, op 20 februari. Dan zal Samsung naast de Galaxy S10-serie ook de opvouwbare Galaxy Fold onthullen.

Samsung Galaxy F teaser

Of Galaxy F, Galaxy Flex of een andere naam die we nog niet voorbij hebben zien komen. Je merkt het al: er bestaan nog een hoop vraagtekens rondom dit toestel.

Waar we de Galaxy S10 al op tientallen gelekte beelden hebben kunnen bewonderen, blijft de opvouwbare Galaxy een groot mysterie. De Koreaanse fabrikant heeft eind afgelopen jaar een prototype getoond, maar dat model was gehuld in een lelijke case.

Sindsdien hebben we wat patenten en een teaser gezien, maar van beide werden we niet veel wijzer. Nu heeft de fabrikant opnieuw een teaser gedeeld, om je alvast warm te maken voor 20 februari.

Verwacht er niet te veel van, want het is de teaser onder de teasers. We zien een slimme woordspeling, en we krijgen te horen dat de ‘toekomst van smartphones’ over minder dan tien dagen ‘ontvouwd zal gaan worden.’

Officieel bevestigd

Daardoor weten we nu officieel dat de opvouwbare Galaxy zijn opwachting zal gaan maken. En dat… is het helaas dan ook. Geen verdere hints, namen, specs of details.

Stiekem zijn we daar best blij mee. Voor het eerst in jaren is het Mobile World Congress weer spannend, met een flink aantal merken die toestellen gaan onthullen waar we nog vrijwel niks over weten.

Vaak opvouwbaar, een volgende stap in de markt. Althans, dat is wat ze je allemaal wijs willen maken. Wordt vervolgd!

Check in de tussentijd nogmaals de veelbelovende officiële beelden van de Galaxy S10e.

Reageer op artikel:
Opvouwbaar flagship: Samsung dropt nieuwe Galaxy F teaser
Sluiten