Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 1 feb 2019

Opvouwbare 5G smartphone Huawei komt nog deze maand

Het Mobile World Congress vindt elk jaar in februari plaats, in Barcelona. Het is ‘s werelds grootste smartphonebeurs. Vrijwel elke grote fabrikant onthult er zijn nieuwste wapenfeiten. Zo ook Huawei. Dit jaar wordt een van de meest interessante edities sinds jaren, dankzij de opkomst van de opvouwbare smartphone.

Huawei opvouwbare 5G smartphone

Huawei maakt er geen groot geheim van dat het ook een opvouwbare Android smartphone gaat onthullen. CEO Richard Yu heeft zelfs al enkele details onthuld. Een uitnodiging voor het event van de Chinese gigant laat er geen gras over groeien.

Het opvouwbare toestel van Huawei komt naar verluidt eerder op de markt dan het equivalent van Samsung. De Koreaanse techgigant gaat zijn opvouwbare Galaxy Fold wel eerder onthullen, op 20 februari, samen met de Galaxy S10. Huawei komt op de 24e aan bod, zoals je op de invite kunt lezen.

In een tweet heeft Huawei tevens beloofd dat het tijdens het Mobile World Congress “‘s werelds eerste 5G opvouwbare smartphone” zal onthullen. CEO Richard Yu is ambitieus. Hij beschrijft het opvouwbare toestel van zijn bedrijf als de “smartphone na de smartphone.” Echt de volgende stap dus.

Opvouwbare 5G smartphone Huawei

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Opvouwbare 5G smartphone Huawei komt nog deze maand
Sluiten