[UPDATE] Opvouwbare Motorola RAZR smartphone lekt uit: een eerste blik

Motorola is van plan om volgende maand een nieuwe versie van de legendarische RAZR telefoon te onthullen. De klassieke flip-telefoon krijgt een modern jasje en zal dus een smartphone zijn met een opvouwbaar scherm. En terwijl we vol verwachting zitten te wachten tot het moment dat Motorola het toestel aankondigt, geeft bekende leaker Evan Blass ons een eerste blik.

Op twitter deelt Evan Blass een gelekte foto van de nieuwe Motorola RAZR smartphone. Eerder deelde het bedrijf al een voorproefje van het scharnier van het toestel en nu komt daar deze gelekte afbeelding bij. Het lijkt er sterk op dat we, net zoals het patent ons liet zien, een klassiek toestel krijgen met de functies van nu. En eerlijk gezegd worden we daar heel enthousiast van.

Wat kunnen we verwachten van Motorola?

De afbeelding zelf lijkt niet zo heel veel te tonen. We weten uiteraard nu zeker dat we te maken hebben met een smartphone die openklapt zoals telefoons dat vroeger deden. En we weten nu helemaal zeker dat het toestel erg lijkt op de klassieke RAZR V3 uit 2004. Gelukkig zijn er de laatste maanden veel geruchten en patenten naar buiten gekomen, waardoor we wel al een goed idee hebben van de smartphone. Zo weten we hierdoor dat het toestel beschikt over een enkel display dat verticaal vouwt, waardoor de klassieke klap-telefoon stijl weer naar boven komt drijven. Daarbij wist The Wall Street Journal ons te vertellen dat de smartphone meer dan 1500 dollar zou gaan kosten. Maar dat weten we pas zeker als de telefoon op 13 november onthuld wordt.

Met de RAZR smartphone kan Motorola zich in een rijtje voegen met HMD, dat de rechten van het merk Nokia op dit moment beheert. Van dat laatste merk hebben klassieke telefoons als de Nokia 3310, Nokia 8810 en de iconische 2720 flip-telefoon het daglicht ook opnieuw gezien. Maar eerlijk is eerlijk: van wat we nu gezien hebben giet Motorola een oude bekende in een moderner jasje dan dit bij eerder genoemde toestellen gebeurde. En daar worden we simpelweg heel erg blij van.

Hou 13 november 2019 dus vrij in je agenda en bekijk wat dit unieke toestel je gaat brengen. In de tussentijd aan de slag met een andere smartphone van Motorola? Dan is dit misschien wel een goede optie voor je!

[UPDATE 1 november] Nog meer gelekte foto’s

Nadat we gisteravond het artikel hadden gepubliceerd zijn er nog meer foto’s die het daglicht gevonden hebben. Evan Blass deelde nog meer foto’s op Twitter, waardoor we nog een beter beeld krijgen van de unieke smartphone. Zo weten we ook wat het display ons te bieden heeft:

Motorola opvouwbare RAZR
Uitgeklapt met een schermpje (Afbeelding: Evan Blass / Twitter)

Hoe het toestel er ingeklapt uitziet:

Motorola opvouwbare RAZR
Het toestel ingeklapt (Afbeelding: Evan Blass / Twitter)

En wat je met de ingeklapte versie kan:

Motorola opvouwbare RAZR
Ingeklapt in selfiemodus (Afbeelding: Evan Blass / Twitter)

En nog meer ingeklapte magie:

Motorola opvouwbare RAZR
Ingeklapt op een tafel (Afbeelding: Evan Blass / Twitter)

Benieuwd naar alle beelden? Check dan zeker even de twitter-feed van Evan Blass.

Reageer op artikel:
[UPDATE] Opvouwbare Motorola RAZR smartphone lekt uit: een eerste blik
Sluiten