Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 23 dec 2019

Opvouwbare Motorola RAZR uitgesteld vanwege populariteit

De opvouwbare Motorola RAZR is ietsjes uitgesteld, zo maakt het bedrijf vandaag bekend. Zowel de pre-orders als de lancering, die op 26 december plaats zou vinden, zijn verschoven. Er is op dit moment nog geen nieuwe releasedatum bekend.

De onthulling van de Motorola RAZR is een van de meest grootste van het afgelopen jaar. Niet alleen vanwege de nostalgie, maar ook zeker vanwege het opvouwbare scherm. Sterker nog: de hype is dusdanig groot dat Motorola niet aan de vraag kan voldoen en daarom stelt het bedrijf de komst van de smartphone iets uit.

De Motorola RAZR is uitgesteld

Hoeveel verschil er tussen de originele lancering en de nieuwe lancering zit is op dit moment nog niet bekend. Wel laat Motorola weten dat de nieuwe releasedatum niet heel veel af zal wijken van de oude, waardoor we kunnen stellen dat het toestel mogelijk in januari 2020 verschijnt. De populariteit rondom de Motorola RAZR is groot en het lijkt erop dat het bedrijf geen zin heeft om “nee” te moeten verkopen, wanneer het toestel in de winkels zou moeten liggen.

Wel zullen mensen, die het toestel alvast wilden bestellen, nog heel even geduld moeten hebben. Oorspronkelijk zou de voorverkoop aanstaande donderdag plaatsvinden, maar dat gaat nu dus niet meer op. Wat dat betreft meldt het bedrijf het nieuws wel laat en is er op dit moment ook nog geen andere datum bekend.

Motorola RAZR 2019
De opvouwbare RAZR (Afbeelding: Motorola)

In het statement meldt Motorola dat, sinds de aankondiging in november, er groot enthousiasme en interesse is in de Motorola RAZR. De vraag om het toestel is hoog en, als resultaat daarvan, is de voorraad klein.

“Motorla heeft besloten om de RAZR’s voorverkoop en lancering uit te stellen om beter te kunnen voldoen aan de vraag van de klant.”

Het bedrijf laat weten bezig te zijn om de planning dusdanig op te stellen dat zoveel mogelijk klanten “toegang hebben tot de RAZR bij lancering”.

Nostalgie in een nieuw jasje

In november kwam er dan eindelijk een einde aan de geruchten omtrent de Motorola RAZR. De nostalgische telefoon werd in de wandelgangen al veel besproken, maar zag pas een maand geleden officieel het daglicht. Motorola heeft ervoor gekozen om het scherm opvouwbaar te maken, waardoor de klaptechniek van het origineel behouden kon worden.

Benieuwd wat de opvouwbare Motorola RAZR te bieden heeft? Lees dan hier het artikel over de onthulling!

Reageer op artikel:
Opvouwbare Motorola RAZR uitgesteld vanwege populariteit
Sluiten