Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 26 jul 2019

Netflix lanceert vandaag zevende seizoen Orange is the New Black op dit tijdstip

Er wordt al maanden op gewacht, maar vandaag is het eindelijk zover: het zevende seizoen van Orange is the New Black zal eindelijk te zien zijn. Dit betekent dat kijkers wederom kunnen genieten van het turbulente leven binnen (en dit keer ook buiten) de beruchte vrouwengevangenis. De vraag is alleen, vanaf hoe laat zijn de nieuwe afleveringen precies op Netflix te zien?

Orange is the New Black seizoen 7

Naast Stranger Things en Game of Thrones waren er dit jaar ook mensen die naar een hele andere serie uitkeken. Het gaat hier om het nieuwste seizoen van Netflix hit Orange is the New Black, waarin te zien is hoe het eraan toegaat in een vrouwengevangenis…en daarbuiten. Dit omdat er in het vorige seizoen een dame is vrijgelaten en we ook haar belevenissen zullen blijven volgen.

De serie wordt al jaren enorm veel bekeken, waardoor we nu alweer het zevende seizoen voorgeschoteld krijgen. Ondanks dat gezegd wordt dat dit als afsluiter gaat dienen zien wij Netflix er nog wel voor aan om nog een paar seizoenen Orange is the New Black seizoenen te bestellen.

Hoe laat zijn de nieuwe afleveringen te bekijken?

De vraag die veel fans nu echter hebben is vanaf hoe laat het zevende Orange is the New Black seizoen nu eigenlijk op Netflix staat. Het mag dan al maanden duidelijk zijn dat seizoen 7 op vrijdag 26 juli zal verschijnen, maar gezien het tijdsverschil met Amerika weten we niet vanaf wanneer we in Nederland kunnen gaan kijken.

Het blijkt nu dat het langverwachte seizoen in Amerika stipt om 12 uur op de streamingdienst zal verschijnen. Met als gevolg dat we in Nederland al vanaf 9 uur de nieuwe afleveringen kunnen bekijken.

Mocht jij in de tussentijd een andere serie willen kijken dan staat er in deze lijst met best beoordeelde Netflix series ongetwijfeld wel wat voor je bij.

Reageer op artikel:
Netflix lanceert vandaag zevende seizoen Orange is the New Black op dit tijdstip
Sluiten