Jelle van Es
Jelle van Es Tech 30 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

OraSaifu is een digitale portemonnee voor je Bitcoin en creditcards

We komen langzaam maar zeker terecht in een wereld waarin betalen digitaal gaat. De tijd dat je contant geld op zak had voor al je uitgaven, dat ligt al een tijdje achter ons. Maar over een paar jaar heb je wellicht ook geen plastic kaarten meer. Dan betaal je alles via je smartphone of een ander device dat via NFC een transactie doet. Op steeds meer plekken is dat mogelijk. Wil je helemaal futureproof zijn, dan denken de mensen achter de OraSaifu een mooi alternatief te bieden. Het gaat om een digitale portemonnee voor je cryptocurrency en je creditcards.

OraSaifu is de portemonnee van de toekomst

De OraSaifu heeft nu een campagne lopen via Indiegogo. Een succesvolle. De makers wilden zo’n 20.000 dollar ophalen, maar staan inmiddels al boven de 200.000 dollar. En het project loopt nog zo’n twintig dagen door.

De OraSaifu is een device dat geleverd wordt met een 4,1 inch Sapphire LCD scherm. Daarop kun je heel makkelijk al je verschillende betaalpassen en bonuskaarten scannen en zijn ze vervolgens te vinden in je digitale portemonnee. Daarnaast kun je je verschillende crypto currency er op storen, zodat je niet langer meer gebruik hoeft te maken van een laptop of een pc. De makers beloven daarbij dat alles heel veilig wordt opgeslagen, maar dat moeten we natuurlijk eerst zien en dan geloven.

OraSaifu

De OraSaifu heeft een batterij van slechts van 500 mAh, maar omdat hij zeer energiezuinig is, zou hij een dag of zeven mee moeten gaan. Via een UBS-C kabel is hij dan vervolgens weer binnen een uurtje op te laden. Mocht je hem kwijt raken, dan is de kans klein dat je data in verkeerde handen valt, want er zit een uitgebreide password-bescherming op.

De OraSaifu is via zijn campagne momenteel voor zo’n 269 dollar te koop en moet in oktober worden geleverd. Meer over crypto currency vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
OraSaifu is een digitale portemonnee voor je Bitcoin en creditcards
Sluiten