WANT: Dit zat er in de Oscar-goodiebag ter waarde van 100.000 dollar

Het is de meest felbegeerde prijs voor iedereen die iets met film te maken heeft. Hollywood bezwijkt onder de druk om gouden beeldjes binnen te harken. Het event wordt door miljoenen mensen ter wereld bekeken en de druk ligt hoog op de genomineerden. Zij nemen met niets anders genoegen dan het gouden beeldje. Genomineerd zijn is al een heuse prestatie op zich zelf, vandaar dat de genomineerden een Oscar-goodiebag ontvangen ter waarde van liefst 100.000 dollar.

Dit zat er in de Oscar-goodiebag

De Oscar-goodiebag is gevuld met een combinatie van gebruikelijke en bijzondere goodies. Zo zitten er vakanties in maar ook dingen als een DNA-test. Het is elk jaar weer een spelletje met wat voor bijzondere en dure cadeaus de tasjes gevuld zijn. De tas is samengesteld door een marketingbedrijf uit Los Angeles genaamd ‘Destinctive Assets’, de afgelopen 16 jaar waren zij telkens verantwoordelijk voor de goodiebags. Wat daar in zit?

1. Twaalf nachten met je dikke reet in Zanzibar Tanzania

Om een beetje bij te kunnen komen van de Oscars (of je hem nou gewonnen hebt of niet) staat er een reis naar Zanzibar Tanzania op het menu. Het is een reis voor twee personen die boordevol privé diners en safari’s zit om zo het prachtige land te ontdekken. Men kan gaan paardrijden, snorkelen en een kookcursus volgen van een top chef. Volgens Times Magazine zijn de kosten voor dit tripje ongeveer 11.000 dollar de neus. Een totaalbedrag van maar liefst 22.600 dollar. Dat is nog eens vakantie.

Zanzibar Tanzania

2. Baden als Julius Caesar

In dit spacentrum waan je jezelf bijna in een soort van romeinse lusthof. Bij spa-centrum Golden Door kan je de meest unieke reiniging kuurtjes krijgen. Zo kan je een 90-minutenlange ‘deep tissue massage’ nemen waarbij je energiestroom weer in balans gebracht wordt. Die kuur alleen al kost zo ongeveer 245 dollar. Bij de Oscars krijg je een weekabonnement dus deze cadeaubon zal rond de 1000 dollar liggen.

3. Een ‘ik wil alles over mezelf weten’ test

Bij 23andMe kan je een DNA-test afnemen waarbij je stamboom wordt uitgezocht. Daarnaast kan je je hier ook op je gezondheid laten testen. Interessant en goed voor de gezondheid. De perfecte combinatie voor een wat bijzonderder cadeau voor tijdens de Oscars. De goodie kost zo ongeveer 200 dollar per stuk.

4. Aloha genomineerden

De genomineerden zullen naast het tripje naar Tanzania, 7 dagen lang zichzelf kunnen vermaken in het Koloa Landing Resort in Poipu, Hawaï. De kosten voor dit luxe resort zijn ongeveer 500 dollar per nacht. De sterren zullen er 6 nachten verblijven dus de kosten liggen rond de 3000 dollar.

Oscar goodiebag

5. Overpriced trainingsessies met Alexis Seletzky

Tien trainingssessies met Personal Trainer Alexis Seletzky. Alexis heeft met veel verschillende beroemdheden gewerkt en is top notch als het aan komt op personal training. Alexis rekent zo ongeveer 500 dollar per uur. Waarde: 5000 dollar.

6. Resort nummer zoveel

Alsof er nog niet genoeg uitstapjes in het tasje zitten, ook nog is een overnachting in Avaton Luxury Villas Resort in Griekenland. Het resort is gelegen in Halkidiki in Griekenland en kost 460 dollar per nacht.
Dit artikel verscheen als eerste op FHM.

7. Help de dieren

De tas bevat een donatie aan een dierenasiel ter waarde van 10.000 dollar. Nobel!

wereldproblemen 2017

8. De wat minder dure maar relatief gezien nog steeds prijzige goodies

De tas bevat verder nog een kleur veranderende lipstick van het merk Blush & Whimsey ter waarde van 22 dollar, chocolade van Chocouture Jewelry Box ter waarde van 86 dollar en nog een heleboel troep die het benoemen niet waard is. Eén cadeau is het benoemen nog wel waard en dat is als eerste toegang krijgen tot de nieuwe datingapp ‘Nevermissed’. De sterren kunnen voorlopig dus nog alleen met elkaar daten in de app. Leuk.

Het totale grapje kost 100.000 dollar. Vergeleken met vorig jaar is dat slechts een schijntje. Toen kostte de Oscar-goodiebag maar liefst 243.980 dollar. Wauw. Dat is best een aardige pleister voor op de wond als je niet wint! Wist je trouwens dat Netflix afgelopen nacht zijn eerste Oscar in de wacht heeft gesleept? Je leest hier hoe.

Reageer op artikel:
WANT: Dit zat er in de Oscar-goodiebag ter waarde van 100.000 dollar
Sluiten