Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 24 okt 2017

Met dit struisvogelkussen slaap je heerlijk en ziet niemand je

Je kunt je misschien nog de Ostrich Pillow herinneren van een paar jaar geleden. Het was een soort futurisch uitziende cocon, waar je hoofd helemaal in verdween om overal lekker in slaap te kunnen vallen. De makers achter de Ostrich Pillow zijn nu terug met de Ostrich Pillow Loop wikkel kussen. Deze versie ziet er meer uit als een tulband, die je over je ogen heen slaat.

In een wikkel klaar voor je dutje

Uiteraard is het een Kickstarter project en op de projectpagina wordt de Ostrich Pillow Loop beschreven als een sluik kussen voor je ogen, dat je een ervaring van ongeëvenaard comfort en verduistering bezorgt om zonder gedoe te relaxen. Het “kussen” bestaat uit een lange band, welke je wikkelt over je ogen. Dit heeft twee functies. Ten eerste zit je opeens in het donker, zodat je een dutje kunt doen. Als tweede zorgt het ook voor een zachte padding aan de zijkant van je hoofd, zodat je ook bijvoorbeeld in de trein tegen het raam comfortabel kunt rusten.

Ostrich Pillow Loop wikkel kussen

Ostrich Pillow Loop past op (bijna) alle hoofden

Je zou denken dat het kussen niet op iedereens hoofd past, aangezien die niet allemaal even groot zijn. Volgens de makers is dat echter geen issue. Door het ergonomische design en de gebruikte materialen zou de Ostrich Pillow Loop zich aan de meeste hoofden aanpassen. Aan de binnenkant bevinden zich microbolletjes, welke ervoor zorgen dat het kussen zich aan iedereens gezicht aanpast.

Ostrich Pillow Loop

Muziek luisteren terwijl je relaxt

Het voordeel van de Loop ten opzichte van de originele Ostrich Pillow, is dat hij je oren vrij houdt. Als je dus zin hebt om een muziekje op te zetten terwijl je ontspant, kun je gewoon je koptelefoon gebruiken. Daarnaast is hij ook een stuk kleiner, zodat hij makkelijk in je tas past. De originele versie moest je meer als een helm ronddragen.

Ostrich Pillow Loop

Wikkel kussen wordt ook ketting en sjaal

Op Kickstarter krijg je verder ook nog tips over hoe je de Ostrich Pillow Loop nog meer kunt gebruiken. Je zou hem namelijk in je tas kunnen dragen, maar zo’n cool kussen moet natuurlijk gezien worden, aldus de makers. Je kunt hem onder andere als sjaal gebruiken. Ook een ketting is een optie of gewoon nonchalant loshangend om je nek.

Ostrich Pillow loop

Om een exemplaar te bemachtigen, moet je naar de site. De normale verkoopprijs wordt 33 euro, dus het is wel de moeite waard.

Dieren blijken een populaire inspiratiebron te zijn voor het maken van kussens. De makers van dit kussen gingen niet voor een struisvogel, maar vonden een garnaal ideal. Het kussen ziet er inderdaad ook uit als een garnaal en wikkelt zich om je nek.

Kickstarter

Reageer op artikel:
Met dit struisvogelkussen slaap je heerlijk en ziet niemand je
Sluiten