Darth Vader en The Emperor in Star Wars: The Rise of Skywalker?

Fans hebben lang moeten wachten, maar volgende week verschijnt eindelijk de nieuwste Star Wars film in de bioscoop. Het gaat hier natuurlijk om The Rise of Skywalker, dat als doel heeft om de Skywalker Saga af te sluiten.

Mocht jij eigenlijk niet tot volgende week woensdag willen wachten dan kun je jezelf alvast vermaken met de vele trailers en clips die zijn verschenen. Een daarvan hint volgens sommige fans op de terugkeer van een oude slechterik…

Keert dit personage terug in The Rise of Skywalker?

⚠️Dit artikel kan spoilers bevatten ⚠️

In de onderstaande video hoort Kylo Ren een aantal stemmen in zijn hoofd. Een daarvan lijkt verdacht veel op die van Darth Vader en is vermoedelijk ook weer ingesproken door de iconische Star Wars acteur James Earl Jones. De kans dat dit personage echter fysiek terug zal keren is wat ons betreft erg klein.

Het lijkt ons waarschijnlijker dat de stem afkomstig is van Emperor Palpatine, die volgens de trailers op een of andere manier in The Rise of Skywalker aanwezig zal zijn en Kylo in de video uitdaagt door meerdere stemmen te gebruiken.

De bovenstaande scene lijkt tevens te impliceren dat het Palpatine was die achter Supreme Leader Snoke zat, de slechterik uit Star Wars: The Force Awakens en The Last Jedi. Al zou het zomaar kunnen de we er volgende week achter komen dat er eigenlijk heel iets anders speelt.

The Rise of Skywalker zal vanaf 18 december in de bioscoop te zien zijn. Meer over de deze Star Wars film is hier te vinden.

Star Wars series

Ondanks dat The Rise of Skywalker de reeks gaat afsluiten is het bijna onvermijdelijk dat er in de toekomst nog andere Star Wars film zullen verschijnen. Al is daarover nog maar weinig bekend. We kunnen fans sinds kort genieten van de Disney+ serie The Mandalorian, die zich ook in het Star Wars universum afspeelt. Daarnaast komt er ook een Obi-Wan Kenobi serie.

Reageer op artikel:
Darth Vader en The Emperor in Star Wars: The Rise of Skywalker?
Sluiten