Our Flag Means Death krijgt derde seizoen, mits er aan een voorwaarde wordt voldaan

Films & Series Sam Dille 9 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans van Our Flag Means Death opgelet. De romantische komedie over de bemanning van The Revenge krijgt naast een tweede, misschien ook een derde seizoen. Dat bevestigt de regisseur van de serie op Instagram.

De populaire serie krijgt in oktober van dit jaar een nieuw seizoen. Naar aanleiding van de nieuwe reeks afleveringen deed regisseur David Jenkins een opvallende uitspraak over een mogelijk derde seizoen van de HBO Max-serie. Die komt er namelijk onder één voorwaarde.

Er komt een derde seizoen van Our Flag Means Death als…

Na de release van de trailer van seizoen 2 reageerde Jenkins op een opmerking van de Amerikaanse cabaretier en schrijver Kristin Chirico op Instagram.

Terwijl Chirico diens droom deelde om aan de show te werken, vroeg Jenkins hen om HBO Max over te halen voor een derde en laatste seizoen. Volgens de regisseur moest dat haalbaar zijn, mits er genoeg mensen naar seizoen twee kijken.

In de comments onthulde Jenkins ook dat in een mogelijk derde seizoen de reizen van Stede en Ed tot een einde komen. Het lijkt dus echt te gaan om het allerlaatste seizoen van Our Flag Means Death.

Stopt de serie te vroeg?

Het is best verrassend dat Our Flag Means Death al na drie seizoenen eindigt. De serie werd enorm populair na het eerste seizoen. De reeks werd positief onthaald vanwege de relatie tussen Stede en Ed. De nieuwsgierigheid van beide mannen groeide uit tot een hechte vriendschap en uiteindelijk een romance. Ondanks de romantiek, gingen de twee aan het einde van het seizoen uit elkaar. Stede had twijfels en liet Ed achter op een pier.

We weten nog niet hoe seizoen 2 van Our Flag Means Death eruit gaat zien. Maar in de trailer is te zien dat Blackbeard agressiever wordt. Dat zorgt voor verdeling onder de bemanning. Waarschijnlijk gaat het tweede seizoen over een gescheiden bemanning. En misschien wel het herstel van de relatie tussen Stede en Ed. We zullen het zien in oktober!

HBO Max test mogelijk zo’n smerig trucje dat zelfs Netflix niet aandurft

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen