Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Home 14 oktober 2016

Over subtiel gesproken: deze design speakers gaan op in je interieur

Speakers kunnen veel invloed uitoefenen op de look en feel van je huis. Op zoek naar speakers die prachtig in je interieur passen? Dan ben je bij Tivoli aan het goede adres. Dat blijkt uit de Tivoli ART die voor muziekliefhebbers die graag luisteren naar perfecte muziekkwaliteit én houden van Scandinavisch design zijn bedoeld.

De Tivoli ART-speakers zijn klein, maar fijn. Door het minimalistische design weet je direct waar je aan toe bent. Geen toeters en bellen, gewoon goede speakers. Ze zijn zo gemaakt dat je ze overal in huis kunt hangen of neerzetten, zonder dat ze afleiden. Het enige dat je ART-speakers verraadt is de geniale muziek die eruit komt.

De ART, wat staat voor Audio Reimagined Together, komt in twee varianten. De Orb en de Cube. Zoals de namen al doen vermoeden is de Cube vierkant en de Orb rond. Beiden hebben een frame van hout en zijn met stof bekleed. De speakers werken met Wifi en bluetooth.

Je kunt de speakers bedienen met de app of gebruik maken van de knopjes aan de achterkant en het aanraakgevoelige logo op de bovenkant. De Orb kost 249 euro en de Cube 199 euro en zijn bij deze verkooppunten te verkrijgen.

Geen fan van de Tivoli ART-lijn? Wanhoop dan niet. De keuze qua speakers is reuze. Wat dacht je van de stijlvolle Lyric Speaker, de Imperia of de belachelijk vette Grovemade speakers?

Reageer op artikel:
Over subtiel gesproken: deze design speakers gaan op in je interieur
Sluiten