Daniel Koster
Daniel Koster 8 aug 2015

Midden in de stad toch kamperen doe je in dit toffe caravan-hotel

Als je naar het buitenland gaat boek je vaak een hotelletje om je nachtelijke rust te pakken. Wat wij vaak het mindere vinden aan hotels is dat ze zo degelijk, schoon en vooral saai zijn. Op je kamer is niet zoveel te beleven en waar je (als je geluk hebt) in de hotel lobby nog een beetje kunt rondhangen en kunt socializen, maar daar blijft het bij. Bij het indoor camping-hotel is het andere koek!

Hutten Palast

Het Hutten Palast, in het Nederlands ‘caravan paleis’, ligt in Berlijn en is zeker niet je alledaagse hotel. Het is gelegen in een oude fabriek die van binnen tot camping is omgebouwd. het hotel kent allerlei oude caravans en mobiele huizen. Dit zijn dan ook de hotelkamers waar je in verblijft. De ontwikkelaars hebben het zich er niet makkelijk vanaf gemaakt en enkel wat caravans neergezet. Zo hebben ze prachtige decorstukken en fraai meubilair uitgezocht en in de fabriek neergezet en kent het hotel een terrastuin en een eigen restaurant. Van deze plekken wordt ook verwacht dat je ze met elkaar deelt. Dit om interactie tussen de verschillende gasten te stimuleren en er zo voor te zorgen dat je een echt camping-gevoel ervaart. Zo zit je midden in de stad toch op een (soort van) camping!

Boeken

Staat er een trip naar Berlijn op de planning of ben je juist nog op zoek naar een vette plek om bijvoorbeeld een lang weekend te spenderen, dan raden we je deze plek zeker aan. Op de site kun je een plekje op de urban camping boeken. Wij zeggen: “Doen!”

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Midden in de stad toch kamperen doe je in dit toffe caravan-hotel
Sluiten