Jelle van Es
Jelle van Es Games 1 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Overwatch 2 officieel uit de doeken gedaan

Tijdens de Blizzcon heeft uitgever Blizzard de game Overwatch 2 aangekondigd. Er waren al wat geruchten rondom deze game, maar nu is hij officieel.

De game werd via een trailer geïntroduceerd, waarin de verschillende cinematic video’s gecombineerd werd. Daarmee wilde de ontwikkelaar laten zien dat er meer verhaal in komt.

Overwatch 2 komt er aan

Vervolgens werd het wordt gegeven aan Jeffrey Kaplan, de grote man achter de serie van de afgelopen jaren. En tegelijkertijd een heerlijke grote nerd. Hij ging in op het feit dat er al heel erg veel was gelekt over de game. Vervolgens ging hij er op in dat het origineel vijf jaar geleden werd aangekondigd. En daarna verscheen de onderstaande trailer van de game.

In de trailer zien we hoe een paar bekende helden uit de game afreizen naar Parijs om daar de strijd aan te gaan. Tracer, Mei en Winston nemen het eerst op tegen een aantal gewone vijanden, waarna er op eens een enorme mech verschijnt die met veel geweldig losgaat. En net op het moment dat het er op lijkt dat alles misgaat, verschijnt Genji vanuit het niets om de boel te komen redden en wordt daarna bijgestaan door een paar andere helden.

Het is een klein feestje voor de liefhebber van de serie, die iets meer houden van samenwerken dan tegen elkaar te spelen. Overwatch 2 kent verschillende storymissies om mee aan de slag te gaan. Door de game te spelen kun je je helden levelen en nieuwe elementen vrijspelen. Op die manier moet het op lange termijn interessant blijven. Ook kent de game nog altijd een Player versus Player-modus, dus als je dat tof vindt, dan komt het goed. Ook kent de game een nieuwe heldin. Het duurt nog wel even voordat je met de game aan de slag kunt gaan. Er is namelijk nog geen datum voor de game vrijgegeven. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Overwatch 2 officieel uit de doeken gedaan
Sluiten