Jelle van Es
Jelle van Es Games 23 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

De topgame Overwatch is nu weer gratis te spelen

Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat Overwatch is uitgekomen. En in die tijd is de game meerdere malen via een trial beschikbaar geweest. Mocht je hem nog altijd niet gescoord hebben, dan hebben we nu goed nieuws.

Tot en met 4 januari is het namelijk mogelijk om Overwatch gratis te spelen via de Battle.net Store. Dat is dus ruim twee weken aan kerstvakantie plezier die je met de game kunt doorbrengen. En wanneer hij bevalt, dan kun je de toch al niet dure game daarna met een korting van vijftig procent in huis halen.

Overwatch gratis te spelen

Zit er ook een nadeel over dit nieuws dat Overwatch gratis is? Jawel. Op dit moment geldt de actie alleen voor de spelers die in het bezit van van een pc. Op de andere platformen is op dit moment niet een soortgelijke actie gaande en moet je daar dus voor betalen. Wel zijn de verschillende versies van de game met korting te koop voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dat de game dat waard is, is overigens weer een andere discussie. Maar als je op de pc speelt, kun je van de volledige game genieten.

Overwatch
Overwatch (Afbeelding: Blizzard)

Dat betekent dat je aan de slag kunt gaan met de 32 beschikbare helden van de game. Daarmee kun je strijden op 28 diverse maps in verschillende speelmodi. Uiteraard speel je tijdens het spelen verschillende alternatieve kostuums vrij via de bekende lootboxes, waardoor je langzaam maar zeker de helden naar je eigen smaak kunt aanpassen. Dus als je de game na al die jaren nog niet hebt gespeeld, dan is dit het moment.

Er wordt gewerkt aan een tweede deel

Daarnaast wordt er al een tijdje gewerkt aan Overwatch 2. Die werd vorig jaar tijdens de Blizzcon aangekondigd en onthuld. En toen werd al wel duidelijk dat de game voorlopig nog niet uit zou komen. Maar dat het na die aankondiging helemaal stil zou gaan worden, dat hadden we ook niet verwacht. Hopelijk krijgen we er binnenkort meer van te zien. In februari van 2021 komt er een online versie van Blizzcon.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De topgame Overwatch is nu weer gratis te spelen
Sluiten