Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 mei 2019

Overwatch viert verjaardag en is tijdelijk gratis te spelen

Het is deze maand alweer drie jaar geleden dat we kennismaakten met de game Overwatch. Vanaf het allereerste moment dat de game beschikbaar is, is het een succes. De game wordt nog altijd door vele miljoenen gamers gespeeld en regelmatig wordt de game voorzien van nieuwe updates in de vorm van helden en mappen. Deze week begint het Overwatch Anniversary event en heb je de kans om de game gratis te spelen in het geval je de game niet eerder hebt gespeeld.

Overwatch gratis te spelen

De nieuwe free trial periode van Overwatch loopt van 21 tot en met 28 mei. Een week lang heb je de mogelijkheid om de volledige game te spelen. Mocht je vervolgens besluiten om de game in huis te halen, dan neem je alle voortgang die je hebt geboekt mee. En er zijn tijdens de trial van Overwatch geen beperkingen. Je kunt aan alles mee doen. Mocht je er interesse in hebben, dan kun je de game nu alvast downloaden, zodat je morgen gelijk aan de slag kunt gaan.

Overwatch

Mocht je de game al wel hebben, dan moet er ook genoeg te doen zijn. Zo kun je tijdens het Overwatch Anniversary event een zestal nieuwe Legendary skins en een drietal epic skins. Dus als jij iemand bent die van verzamelen houdt, dan kun je daar nu op gaan jagen. Ook zijn er nieuwe dance emotes te vinden voor de helden Baptiste, Ashe en Wrecking Ball.

Alsof dat nog niet genoeg is, dan kun je ook cosmetische voorwerpen die een rol speelden in de voorgaande verjaardagen van Overwatch gaan vrijspelen, mocht je die gemist hebben. Sowieso is het de moeite waard om tijdens het evenement de game in elk geval één keer te proberen. Je krijgt dan een Legendary Anniversary Loot Box met een Legendary voorwerp er in.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Overwatch viert verjaardag en is tijdelijk gratis te spelen
Sluiten