Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 5 nov 2018

Dit zijn alle nieuwe Overwatch LEGO-sets

Overwatch is één van de populairste gameseries van dit moment. Dagelijks zijn er wereldwijd miljoenen gamers die losgaan met de game. En het is dan ook niet heel gek dat er buiten de game zelf veel van Overwatch te vinden is. Eén van de toffe merchandise projecten is gemaakt samen met LEGO. Zij kondigden eerder al aan dat er een LEGO-model op basis van Bastion op de markt zou komen. Maar dat blijkt slechts het begin. Dit zijn de andere Overwatch-sets die LEGO uitbrengt.

De Overwatch LEGO-sets

De sets zijn nog niet officieel aangekondigd, maar de Amerikaanse winkelketen Target had de fout gemaakt om de sets alvast op hun website te zetten. Daar zijn ze er inmiddels weer vanaf gehaald, maar we weten nu wel wat we straks allemaal kunnen gaan verwachten.

Zo komt er een set die draait om Tracer en Widowmaker. Het is een instapset die uit de twee poppetjes en een klein voertuig draait. Deze zou een adviesprijs van 14,99 dollar gaan krijgen.

Overwatch LEGO Set

De tweede set draait om de strijd tussen Hanzo en Genji die het in dit kleine bouwwerk tegen elkaar opnemen. Ook zit er een Hanamura bewaker bij de set.

Overwatch LEGO Set

De Payload is ook aanwezig in de nieuwe LEGO-sets en staat centraal in dit pakket. Deze set kost 29,99 dollar en komt naast de Payload met figuurtjes als McCree, Reaper en Soldier: 76.

Overwatch LEGO Set

De volgende set bestaat uit D.Va en haar MEKA en Reinhardt. Het zijn twee flinke units en deze set bestaat dan ook uit 455 stukjes om elkaar te zetten. De set kost 39,99 dollar.

Overwatch Lego Set

De laatste set is een ruimtevaartuig waarmee de helden kunnen afreizen naar Watchpoint: Gibraltar. Ook krijg je hier mini-figuren als Winston, Reaper, Mercy en Pharah bij, zodat je er ook gelijk mee kunt gaan spelen. Dit is de grootste set die uit 730 onderdelen bestaat en kost 89,99 dollar.

Overwatch Lego Set
Reageer op artikel:
Dit zijn alle nieuwe Overwatch LEGO-sets
Sluiten