Overwatch krijgt nieuw personage en level

De populaire shooter Overwatch krijgt een nieuw personage en een nieuw level. Dat heeft ontwikkelaar Blizzard bekendgemaakt tijdens de Blizzcon, waar wij aanwezig zijn. Na de onthulling is het ook mogelijk geweest om de nieuwe content te spelen. Verwacht binnenkort dan ook een uitgebreider stuk over onze ervaringen.

Nieuw support-personage in Overwatch

Het gaat in eerste instantie om Moira, een nieuw Support-personage. Moira beschikt over de mogelijkheid om met een straal haar medespelers te genezen. Tegelijkertijd kan ze met een iets andere straal de energie van vijanden op zuigen, waardoor ze langzaam maar zeker het loodje leggen.

Mocht ze in de problemen komen, dan kan ze via een Shift-functie snel ergens anders naar toe warpen. En met haar special is het mogelijk om tijdelijk een enorme straal op te roepen waarmee je medespelers healt en vijanden doodt. Een uitgebreid verhaal over Moira is hier te vinden. Ook hebben we gelijk twee trailers van Moira. De eerste gaat over haar achtergrond verhaal, terwijl de tweede haar in actie toont.

Achtergrond van Moira

Moira in actie

Ook een nieuwe map

Naast de onthulling van het nieuwe personage, is ook bekendgemaakt dat er binnenkort een nieuwe map komt. Het gaat om Blizzard World, een pretpark-achtige map met daarbij verschillende locaties uit Blizzard-games. De nieuwe map moet volgend jaar uitkomen, maar is zoals gezegd al wel speelbaar en we zullen daar snel op terugkomen. Voor nu een trailer van de map.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Blizzard op hetzelfde event ook nog een toffe cinematische video vrijgegeven van één van de personages uit de game. Het gaat daarbij om de tank Reinhardt. Zoals bij de vorige Origin Movies ook het geval was, is de kwaliteit van deze video om je vingers bij af te likken.

Wil je meer weten over gaming? Bezoek dan zeker onze handige gamingpagina. Of lees onze vijf redenen waarom Overwatch echt de moeite waard is.

Tot slot hebben we ook nog wat screenshots van de nieuwe content. Bekijk deze hieronder.

Overwatch Blizzard World

Overwatch Blizzard World map

Overwatch Moira

Overwatch Moira
Reageer op artikel:
Overwatch krijgt nieuw personage en level
Sluiten