Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 mei 2020

Overwatch viert deze maand zijn vierde verjaardag

Het is deze maand alweer vier jaar geleden dat de wereld kennismaakte met Overwatch. Op 24 mei 2016 kwam de game uit en zodoende viert de game inmiddels zijn vierde verjaardag. En om dat kracht bij te zetten, is er nu een nieuw evenement in de game.

Het Overwatch Anniversary 2020 duurt van 19 mei (dus is gisteren begonnen) en loopt door tot en met 9 juni. Tijdens deze periode kun je als speler een lading aan nieuwe skins gaan vrijspelen, om op die manier er net wat unieker uit te zien wanneer je de game speelt.

Overwatch viert feest

Dit heeft uitgever Blizzard bekendgemaakt via de onderstaande trailer. Daarnaast heeft het bedrijf op Twitter een aantal voorbeelden gegeven van de nieuwe skins die je kunt unlocken. Naast de skins zijn er ook nog nieuwe intros, nieuwe emotes en sprays. Zoals gewoonlijk kun je deze scoren in de speciale loot boxes die voor dit evenement beschikbaar zijn gesteld. Bekijk hieronder alvast de trailer die bij het Overwatch-feestje hoort.

Daarnaast zijn er ook Epic skins te verdienen. Daarvoor moet je elke week negen verschillende potjes winnen. Op die manier ben je er dus min of meer zeker van dat je nieuwe skins vrijspeelt. Denk daarbij aan een Carbon Fiber-achtige sin voor Sigma of een skin die McCree een masker geeft. Daarnaast heb je dus legendarische skins die je in de lootboxes verdient. Hieronder een paar voorbeelden daarvan.

Wil je meer lezen over alles dat met Overwatch heeft te maken? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Overwatch viert deze maand zijn vierde verjaardag
Sluiten