Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 okt 2019

Overwatch voor de Nintendo Switch alleen digitaal verkrijgbaar

Wanneer jij graag je Nintendo Switch-games op cartridges wilt hebben, dan hebben we slecht nieuws wat betreft Overwatch. Deze game is enkel digitaal te downloaden.

Je kunt de game wel in de winkel kopen in een hoesje. Maar als je die dan open maakt, dan zit daar geen cartridge in, maar enkel een code om de game te downloaden.

Overwatch enkel digitaal op de Nintendo Switch

Dan kun je alsnog het hoesje van de game in je verzameling plaatsen als dat je ding is. Maar wanneer het aankomt op de opslagruimte op je Nintendo Switch, dan krijg je wel een klap te verduren. Overwatch neemt namelijk 12,1 GB in beslag wanneer je hem download. Dat is een behoorlijke aanslag wanneer je geen microSD kaart in je systeem hebt. Die laatste is tegenwoordig overigens niet eens meer zo heel duur. Voor 53 euro heb je er al eentje van 256 GB, waar je dus heel wat games op kunt opslaan.

Overwatch verschijnt vandaag en is vanaf vanavond 20 uur te spelen. De Nintendo Switch-versie is overigens gelijk de Legendary Edition van de game. Deze wordt geleverd met drie maanden Nintendo Switch Online, zodat je de game voorlopig zonder extra kosten online kunt gaan spelen. Daarnaast krijg je nog vijf Legendary Hero skins, vijf Epic Hero skins en vijf Origin Hero skins. Ook krijg je een Golden Loot Box wanneer je de game voor 31 december koopt. In deze lootbox zit gegarandeerd een Legendary item.

Overwatch is inmiddels al meer dan drie jaar oud en is vanaf het begin eigenlijk al een groot succes. Het is een game waarbij je een team vormt met andere spelers en daarbij een keuze maakt tussen één van de beschikbare personages. Elk personage heeft daarbij zijn eigen unieke vaardigheid. Wil je meer lezen over deze toffe game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Overwatch voor de Nintendo Switch alleen digitaal verkrijgbaar
Sluiten