Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gadgets 15 okt 2018

Overwatch x Lego: eerste beschikbare model is Bastion

Eerder deze maand kondigde Blizzard hun samenwerking met Lego aan. De ontwikkelaar gaat samen met de producent een Overwatch Lego collectie verkopen. Waar we eerst dachten dat Tracer als het eerste personage uit de serie uitgebracht zou worden, is het toch Bastion geworden. Uiteraard volledig uitgerust met zijn maatje Ganymede op de schouder. 

The Bastion als eerste

Blizzard heeft haar eerste Lego model uit de aankomende Overwatch serie uitgebracht. De ontwikkelaar gaat de komende maanden, samen met Lego, verschillende modellen uitbrengen. Het eerste model is Bastion geworden welke, inclusief Ganymede, met 182 stukken in elkaar te zetten. Het resultaat is een 10cm hoog model inclusief een draaibaar lichaam en een beweegbare arm. Blizzard laat weten dat het om een exclusive limited edition gaat, die de komst van de Overwatch serie als het ware inluidt. Hoeveel varianten er gemaakt zijn is niet bekend, maar Blizzard zal er zonder twijfel genoeg hebben. Een beperkte beschikbaarheid zouden fans van de serie snel boos krijgen, iets waar de producent voor wil wijken. Maar geloof ons als we zeggen dat ze niet voor geruime tijd beschikbaar zullen zijn. Wees er dus snel bij.

Overwatch Lego serie

Overwatch x Lego

In mei van dit jaar liet Blizzard weten een samenwerking te zijn aangegaan met Lego. De producent kwam in Augustus met een teaser waarin de eerste zes figuurtjes te zien waren. Eerder deze maand verscheen er een trailer met daarin de definitieve aankondiging. Er komt dus een grote Overwatch serie aan in Lego vorm. Echter weten we, naast The Bastion, nog wel vrij weinig over de sets. We hebben weinig info over de inhoud, de releasedatum en in welke hoeveelheid de sets uitgebracht zullen worden.

Overwatch Lego serie

Wat we wel weten is dat Bastion vanaf nu te bestellen is via de Blizzard Gear Store. Het personage kost je €25 en is, op 2 en 3 november, ook op Blizzcon te verkrijgen.

Reageer op artikel:
Overwatch x Lego: eerste beschikbare model is Bastion
Sluiten