Year Of The Dog zorgt voor genoeg redenen om Overwatch er weer bij te pakken

Is er een extra goede reden om Overwatch te spelen? Wat ons betreft niet. Maar als jij er van houdt om jouw personages in de game er net iets anders uit te laten zien, dan hebben we goed nieuws. Sinds gisteren kun je aan de slag met de nieuwe Year Of The Dog-content in Overwatch. Dat betekent dat je een berg aan nieuwe skins en meer kunt scoren.

Year Of The Dog Overwatch skins

Year Of The Dog is er om het Chinese nieuwjaar te vieren. Er zijn maar liefst zestig nieuwe seasonal items die je kunt scoren en zes compleet nieuwe skins. Om je een beetje idee te geven van welke skins je straks op het slagveld kunt verwachten, heeft uitgever Blizzard de onderstaande trailer vrijgegeven.

Naast de nieuwe skins worden er veranderingen doorgevoerd aan de Capture the Flag modus, inclusief een competitieve versie. Daarnaast kun je los gaan in de nieuwe Ayutthaya map. Kortom, er zijn weer genoeg redenen om de game er weer bij te pakken. En er zijn genoeg gamers die de game nog altijd spelen. Afgelopen kwartaal haalde de game gemiddeld zo’n veertig miljoen actieve gebruikers. Heb je de game nog niet? Scoor ‘m dan hier. In onze review schreven we destijds het volgende over de fijne game.

“Overwatch is een team-based shooter, waarbij samenwerking belangrijk is. Toch is de game toegankelijk. We raden aan om de game te gaan spelen, een personage te kiezen en daarna wijst alles zich redelijk vanzelf.

Natuurlijk duurt het even voordat je alle fijne kneepjes door hebt, maar je zult zien dat je al snel door hebt wat er van je verwacht wordt binnen een team. Het samenwerken kan ook nuttig zijn op andere manieren dan alleen een paar kills te maken.”

Overwatch Year of the Dog

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Year Of The Dog zorgt voor genoeg redenen om Overwatch er weer bij te pakken
Sluiten