Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers Gadgets 17 jul 2014
Leestijd: 1 minuut

OwnPhone: deze in-ear hoofdtelefoon wordt precies op jouw maat gemaakt

Ieder mens is anders, maar toch zijn er maar drie maten in-ear-oordopjes! Dat is natuurlijk een puur economische afweging; de drie maten zijn de voordeligste manier om het grootste deel van alle mensen te bedienen. Dankzij 3D-scanners en -printers is het echter mogelijk om dopjes te produceren die letterlijk voor jouw oren gemaakt zijn!

De binnenkant van deze OwnPhones is op maat geprint en past precies in je oorschelp. De buitenkant kan ook aangepast worden: van verschillende kleuren tot aan creatieve designs. De doppen worden met bluetooth 4.0 aangesloten op je device, zijn dus helemaal draadloos en werken ook als handsfree-set.

 
Andere mooie features zijn ingebouwde noise-cancelling, voor tijdens het werk, en een LED-lampje dat aangeeft of je tijd hebt om even te kletsen/overleggen. Een groen signaal geeft aan dat je beschikbaar bent, terwijl rood betekent dat je even niet gestoord wilt worden.

 
De OwnPhones zijn te reserveren via Kickstarter, voor ongeveer honderdveertig euro (incl. verzendkosten). Als het project slaagt, dan worden ze in maart 2015 verstuurd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
OwnPhone: deze in-ear hoofdtelefoon wordt precies op jouw maat gemaakt
Sluiten