Oxxio PowerStunt: Bespaar harde euro’s met Nederlands beste energiedeal

Praten over je vaste lasten is een onderwerp waar de meeste mensen het liever niet over hebben. Maar als iemand een gouden tip heeft om hierop te besparen, worden alle oren direct gespitst. Heb je het bijvoorbeeld wel eens over je energiekosten? Dit is de op één na hoogste maandelijkse uitgave. Maar wist je dat je zonder probleem gemakkelijk op je energierekening kunt besparen?

Het vinden van de beste energiedeal is blijkbaar moeilijker dan je denkt, want vergelijkingswebsites die beweren de scherpste deal voor jou te vinden, zijn niet helemaal onafhankelijk. Deze websites willen namelijk geld verdienen aan de contracten die je via hen afsluit. Door tussenkomst van de tussenhandel is het onmogelijk om de goedkoopste energie aan te bieden. Check daarom de Oxxio PowerStunt. Oxxio wil namelijk dat al het voordeel naar de klant gaat, door de prijzen van alle leveranciers te inventariseren en vervolgens met de PowerStunt de beste energiedeal te bieden. Nice!

 
Eens in de zoveel tijd wordt de PowerStunt door Oxxio naar buiten gebracht. Je weet niet precies wanneer dus laat hier je e-mail achter zodat je er sowieso als eerste bij bent en de beste energiedeal in de pocket hebt.

Maar niet alleen met de beste energiedeal krijg je grip op je energie. Om het energieverbruik te controleren en euro’s te besparen wil je inzicht in je verbruik krijgen. Oxxio biedt daarom ook de EnergieMonitor en de Oxxio app. Hiermee kun je 24/7 op je mobiel zien hoeveel energie je verbruikt, waar je ook bent. Handig! Houd dus de Oxxio PowerStunt in de gaten en pak de beste energiedeal van Nederland. Wil je per mail op de hoogte gehouden worden?

Reageer op artikel:
Oxxio PowerStunt: Bespaar harde euro’s met Nederlands beste energiedeal
Sluiten