Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 okt 2019

Pac-Man: Party Royale komt op de Apple Arcade

Pac-Man is een gamepersonage dat al vele jaren meegaat. Nu is er een nieuw avontuur in de vorm van Pac-Man: Party Royale, die beschikbaar is op de Apple Arcade.

De game is overigens al sinds afgelopen vrijdag daarvoor beschikbaar, zo maakte uitgever Bandai Namco bekend in een persbericht. De game is speelbaar op iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV.

Pac-Man: Party Royale op de Apple Arcade

In Pac-Man: Party Royale kun je met vier spelers tegelijkertijd aan de slag gaan. De ontwikkelaar wil een mix brengen tussen vernieuwingen aan de ene kant en het gevoel van de arcade aan de andere kant. Je neemt het tegen elkaar op als Pac-Mans en moet proberen elkaar op te vreten. Lukt dat niet binnen de tijd die daarvoor beschikbaar is? Dan wordt het doolhof kleiner, totdat er een enkele Pac-Man overblijft.

Het is zaak om in de game de normale pilletjes op te eten om zo je snelheid te verhogen en met de super pil tijdelijk onkwetsbaar te worden. Wanneer je een vijand opvreet, dan kan hij of zij nog terugkomen als een spook, die dan wraak kan nemen. Lukt het hen om als spook een Pac-Man te verslaan, dan keren ze terug als Pac-Man. Wil je meer lezen over de game? Dan kun je hier terecht.

Pac-Man: Party Royale (Bron: Bandai Namco)

Pac-Man: Party Royale is overigens niet de enige nieuwe game. Afgelopen vrijdag verschenen ook nog de games Ballistic Baseball, het Escher-achtige Manifold Garden en Things That Go Bump. Op die manier kun je dus heel wat nieuwe avonturen gaan beleven op de Apple Arcade. Deze games zijn allemaal op de verschillende platformen van de Apple Arcade beschikbaar. Dus als je een abonnement hebt, dan kun je nu dus lekker losgaan. Wil je meer lezen over het nieuwe platform? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Pac-Man: Party Royale komt op de Apple Arcade
Sluiten