Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 10 aug 2019

We geven een heel tof PAC-MAN x Orlinski statue weg

Games spelen al meer dan dertig jaar een belangrijk in het dagelijks leven van veel mensen. Het is een fijne manier van tijdverdrijf en kan je soms heerlijk verwonderen. Of het nou gaat om een game die een groots en boeiend verhaal vertelt of games die vooral interessant zijn omdat hetgeen dat je er in moet doen boeit. Eén van de oudste games is PAC-MAN. In 1980 werd het gele mannetje geboren en sindsdien krijgen we er regelmatig nieuwe games van. Om het jarenlange succes te vieren is er een samenwerking aangegaan met de Franse kunstenaar Richard Orlinski, met deze fraaie statue als resultaat. En die mogen we nu weggeven.

PAC-MAN x Orlinski statue

Deze PAC-MAN x Orlinski statue is in een zwarte en gele kleur te krijgen, maar de zwarte is op de officiële site inmiddels niet meer te koop. De statue is dan ook echt in een gelimiteerde versie te koop. Je moet er snel bij zijn of natuurlijk mee doen met onze prijsvraag.

De statue is zo’n 18 centimeter hoog en voorzien van een glimmende look. Het is zodoende een mooie eye-catcher in een eventuele gameverzameling. En de kunstenaar is geen kleine. Richard Orlinski heeft meer dan 90 galleries over de hele wereld, maar wil tegelijkertijd altijd kunst maken die voor een groot publiek beschikbaar is. Zodoende plaatst hij regelmatig kunst in een openbare locatie, zodat iedereen er van kan genieten. Wil je kans maken op deze toffe PAC-MAN x Orlinski statue? Dan vragen we je mee te doen met onze prijsvraag. Stuur daarvoor een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze prijs. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijs kunnen opsturen.

PAC-MAN x Orlinski
PAC-MAN x Orlinski (Bron: Bandai Namco)

Zoals gezegd kun je de statue ook loskopen, door hier te klikken. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
We geven een heel tof PAC-MAN x Orlinski statue weg
Sluiten