Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 25 jan 2018

Pacific Rim Uprising biedt jouw volgende bioscoopbezoek een spektakel met de hoofdletter S

Als Pacific Rim Uprising nog niet op je radar stond voor potentiële films om te bezoeken, dan doet deze nieuwe trailer een hele goede poging om je op andere gedachten te brengen. Wellicht dat het een gevalletje is waarbij alle toffe stukjes in de film al bij elkaar worden gebracht en de uiteindelijke film daardoor tegenvalt, maar dan nog. Het is spektakel met een hoofdletter S.

Pacific Rim Uprising Trailer

Dit is de tweede trailer voor Pacific Rim Uprising, nadat de eerste in oktober tijdens de New York Comic Con werd uitgebracht. In de hoofdrol zien we John Boyega, die de zoon is van Stacker Pentecost, een rol die in het eerste deel werd gespeeld door Idris Elba. Boyega ken je voornamelijk van de nieuwe Star Wars-trilogie, maar dat terzijde. Als Jack Pentecost is het aan Boyega om een serie nieuwe piloten op te leiden om de Jaegers te besturen. Dit zijn dan weer de enorme mech-voertuigen. Dat is nodig omdat de Kaiju, waarvan we dachten dat ze verdreven waren, weer terug zijn. Bekijk het allemaal in de onderstaande trailer.

In de nieuwe film zien we dat steden als Los Angeles en Tokio flink worden gesloopt. Mocht je daar ooit zelf zijn geweest, dan kun je tijdens de film tegen je wederhelft zeggen ‘kijk, daar ben ik geweest’. Dat wordt altijd enorm gewaardeerd. Naast Boyega zijn er ook rollen weggelegd voor Scott Eastwood (zoon van, bekend van Suicide Squad en Fast and Furious 8), nieuwkomer Cailee Spaeny (waarvan dit haar grote doorbraak kan worden) en de Japanse actrice Mako Mori. Zij speelt in de film de geadopteerde zus van Jack Pentecost en probeert Jack uit zijn luiwammes leven te halen om ‘m te laten vechten. Pacific Rim Uprising moet eind maart, als het goed is op 23 maart, in de bioscopen draaien.

Pacific Rim Uprising

Wil je weten welke andere topfilms binnenkort uitkomen? Bekijk dan dit handige overzicht.

Reageer op artikel:
Pacific Rim Uprising biedt jouw volgende bioscoopbezoek een spektakel met de hoofdletter S
Sluiten