Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 okt 2019

Er komen speciale Palladium-schoenen ter ere van Destiny 2: Shadowkeep

Onlangs verscheen de game Destiny 2: Shadowkeep. Om dat te vieren is de ontwikkelaar een samenwerking aangegaan met het Franse schoenenmerk. Samen gaan zij een tweetal exclusieve Pampa Baggy-laarzen lanceren die speciaal zijn ontwikkeld met de wereld van Destiny in gedachten.

Vanaf 18 oktober kun je de schoenen gaan pre-orderen. Dat doe je via de website van Palladium, welke je hier vindt.

De Palladium-schoenen ter ere van Destiny 2: Shadowkeep

Exploratie ligt Palladium nauw aan het hart en het trekt zichzelf met deze samenwerking uit de exosfeer van de aarde. Palladium heeft voor de echte Destiny-fans nieuwe schoenen ontwikkeld voor avonturen op onze planeet, terwijl Bungie je met de Destiny-saga meeneemt naar de grenzen van de ruimte.

(Bron: Palladium)

De schoenen bestaan uit twee zogeheten Pampa Baggy-stijlen, namelijk de Pampa Baggy Lunar Crew en Pampa Baggy Taikonaut. Elk paar is voorzien van het kenmerkende Tricorn-symbool van Destiny en bemanningsstickers die zijn achtergelaten uit verlaten onderzoekslaboratoria en kolenschepen uit Destiny’s Gouden Eeuw. De laarzen zijn ook voorzien van het logo van Destiny’s First Light-maanlocatie in het Chinees, met 曙光 (Shǔguāng), “Dawn” en “First Light”-tekens.

De Pampa Baggy Taikonaut-laarzen zijn geïnspireerd op de in-game Taikonaut Exotic helmet, die werd gedragen door de eerste Chinese bemanning die de maan in het universum van Destiny heeft gekoloniseerd. De laarzen zijn verkrijgbaar in een “vaporous grey” kleur met “forged iron” en “matte gold” accenten. De Pampa Baggy Lunar Crew-laarzen zijn voorzien van een ietwat feller kleurenpalet dat lijkt op de kleur van maanstenen. Het wordt daarom ook een ‘vapor’-kleur genoemd. Deze laarzen zijn voorzien van Chinese emblemen uit de verlaten onderzoekscentra van de maan in het universum van Destiny. Elk paar Destiny Pampa Baggy’s zit in een doos die is voorzien van een hemelkaart en radialen, die overeenkomen met Destiny’s “mythische” esthetiek.

(Bron: Palladium)

De Palladium x Destiny-collectie is slechts in beperkte hoeveelheden beschikbaar vanaf €119,95. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
Er komen speciale Palladium-schoenen ter ere van Destiny 2: Shadowkeep
Sluiten