Rutger Houweling
Rutger Houweling Home 28 dec 2016

Dit is de 4K-televisie die perfect aansluit op jouw behoeften

De tijd van de beeldbuis ligt alweer mijlenver achter ons. We zijn toe aan een 4K-scherm in de woonkamer, in plaats van dat korrelige zoutzak-beeld? Een scherm dat superieure kwaliteit en veelzijdige smart functies biedt. Deze Panasonic is een 4K-televisie die perfect aansluit op jouw behoeften.

Panasonic creëert een beeld zoals de filmmaker dat voor ogen heeft.

Cashback tot 350 euro en vijf jaar garantie

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Panasonic biedt een cashback-actie tot 350 euro op Panasonic 4K HDR TV’s én vijf jaar garantie. Dat is drie jaar meer dan de standaard fabrieksgarantie van twee jaar.

Panasonic biedt aanzienlijk langer garantie dan de standaard, omdat zij vertrouwen in de kwaliteit van de televisies hebben. Bij een investering van een 4K TV wil je graag lang van je nieuwe televisie genieten. Een lange garantie is wat ons betreft dan ook een pluspunt bij de keuze. De korting is natuurlijk mooi meegenomen.

4K Pro

Wat is er dan zo bijzonder aan een Panasonic 4K HDR TV? Goed dat je die vraag stelt ;-)! Neem de Panasonic LED TV VIERA TX-58DXW784 als voorbeeld. Met 4K mag je verwachten dat er beeld wordt weergegeven zoals de filmmaker het voor ogen heeft. Dit belooft Panasonic onder andere met 4K Pro.

Dankzij de professionele 4K Studio Master Processoren en de nieuwe kleurrijke Studio Master Colour LCD-schermen, heb jij als kijker realistische beelden tot je beschikking. Een aardige mond vol, maar daar is niets van gelogen. Verbluffende kleuren, een hoog contrast en briljante helderheid spatten van het beeld af. Hier lees je meer info over 4K Pro.

Je haalt een bioscoopscherm in huis

Met 4K mag je verwachten dat er beeld wordt weergegeven zoals de filmmaker het voor ogen heeft. Dit lukt omdat uitstekende niveaus van helderheid, local dimming voor subtiele kleurgradaties in inktzwart beeld en brede filmische kleuren worden gecombineerd.

Local Dimming Pro schakelt bijvoorbeeld verschillende gedeeltes van de LED’s in om beelden onafhankelijk een eigen helderheidsniveau te geven. Hiermee lukt het om echt helder wit en diep zwart te produceren binnen hetzelfde beeld.

Uiteindelijk zorgen Wide Colour Phosphor LCD-schermen in combinatie met technologieën als Studio Master Colour en Accurate Colour Drive ervoor dat tot 98 procent van de kleurruimte van het Digital Cinema Initiative (DCI) wordt gedekt. Lang niet gek.

Het innovatieve ontwerp dat bij een stijlvol interieur past

Dat een televisie een kunstwerk om van te smullen is, zo ver willen wij nog niet gaan. Maar met de looks van een televisie moet het goed zitten. Een ontwerp dat bij een interieurbewuste gebruiker past. Zie de Panasonic VIERA 4K TV dan ook als een knap stuk technologie dat onderdeel van de omgeving wordt.

Voor de Panasonic VIERA 4K TV is voor een frame met twee verstelbare voetstukken gekozen. De materialen zijn op eenvoud en elegantie van meubeldesign geïnspireerd. Hierdoor past het ontwerp in verschillende interieurstijlen.

Diep zwart en scherpe details met High Dynamic Range

Yes, de Panasonic LED TV VIERA TX-58DXW784 ondersteunt HDR, oftewel High Dynamic Range. Hiermee wordt het diepste zwart met scherpe details gecombineerd. Wanneer je over een HDR-compatibele tv beschikt weet je dat de beelden nauw overeenkomen met hoe jouw ogen iets waarnemen.

Ontdek bijvoorbeeld wat filmmaker Vanja Cernjul, die je wel kent van de originele Netflix-serie Marco Polo en Orange Is The New Black, over HDR te zeggen heeft.

my Home Screen 2.0 & thuisnetwerk

Ook zijn de Panasonic 4K HDR TV’s van smart functies voorzien. En nee, de televisies kun je niet vergelijken met de smart tv’s van vijf jaar geleden. Dankzij Firefox OS heb je met één druk op de knop toegang tot Netflix, YouTube, muziekdiensten en games. Het nieuwe startscherm biedt dan ook snel- en intuïtieve toegang tot de content die je nodig hebt.

Koppel je een televisie graag aan andere apparaten in huis? Geen probleem! Home Automation System is in de Panasonic 4K HDR TV geïntegreerd. Hiermee kunnen de televisies via jouw thuisnetwerk worden aangestuurd.

Een Panasonic VIERA 4K TV iets voor jou?

Wat denk je, is een Panasonic VIERA 4K TV iets voor jou? De televisie is in de maten 50-, 58- en 65-inch verkrijgbaar. Kleine note: de Panasonic LED TV VIERA TX-58DXW784 is de best gereviewde 4K-televisie. Onze review vind je hier. De 4K-televisie is vanaf 1299 euro hier te koop.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Lees dan waar je bij de aanschaf van een 4K-televisie rekening moet houden. Enjoy (4K-)watching.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met Panasonic

Reageer op artikel:
Dit is de 4K-televisie die perfect aansluit op jouw behoeften
Sluiten