Pas op! De iPhone 6 buigt in je broekzak (en blijft gebogen)

Ho-ly Mac! De iPhone 6 is nog niet zo lang in de broekzakken van de consument te vinden, maar er worden nu al problemen gerapporteerd. Mensen zijn bijvoorbeeld niet blij met de camera die een beetje uitsteekt, maar er is nog een groter probleem. Het is geen goed idee om de nieuwe iPhone voor een lange tijd in je broekzak te houden. Op MacRumors verscheen bijvoorbeeld onderstaande foto van iemand die de iPhone 6 Plus een tijdje in zijn broekzak had terwijl hij met zijn auto aan het cruisen was.

 

En ook onderstaande tweet toont ook aan dat de nieuwe iPhone niet broekzakbestendig is.

Als je op Twitter zoekt op de hashtag #BendGate dan zie je uiteindelijk nog meer gevallen van gebogen iPhones die voor eens en voor altijd zijn beschadigd.

Wij kunnen ons alleen niet voorstellen dat Apple de nieuwe toestellen niet zodanig heeft getest dat ze dit zouden voorkomen. Ok, de toestellen zijn groter en dunner geworden dus worden ze ook kwetsbaarder, maar als je minimaal 699 euro voor een iPhone betaalt mag je hopen dat Apple grondig onderzoek heeft gedaan. Vreemd genoeg heeft Apple nog niet gereageerd op de gebogen toestellen die op het web verschijnen.

Onderstaande video toont ook aan dat de iPhone 6 Plus serieus kwetsbaar is voor strakke broekzakken. Check it out en denk nog even goed na of je zo’n toestel aanschaft.

Tja, en zulk nieuws is natuurlijk perfect voer voor grappenmakers zoals Twitterfanaat Mark Schoones:

Reageer op artikel:
Pas op! De iPhone 6 buigt in je broekzak (en blijft gebogen)
Sluiten