Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 20 jul 2019

Pathé Breda vervangt alle bioscoopstoelen door luxe Relax Seats

Wie wel eens naar de bioscoop gaat zal weten dat de zaal waarin je zit, bijna net zo belangrijk is als de film die je kijkt. Ondanks het feit dat het draait om de film, kijk je The Lion King toch een stuk lekkerder wanneer je relaxt achterover zit dan wanneer je met je knieën opgetrokken en een rugbreuk het verhaal moet bewonderen. Iets dat Pathé Breda overigens heel goed begrepen heeft. De bioscoop vervangt alle normale bioscoopstoelen door luxueuze Relax Seats.

Pathé Breda vervangt bioscoopstoelen door luxe Relax Seats

En wanneer we het hebben over luxueuze Relax Seats, dan is dat ook letterlijk wat we bedoelen. Waar je normaal gewend bent om een flinke lading rode stoeltjes tegen het lijf te lopen als je een bioscoopzaal binnenkomt, is dat bij Pathé Breda sinds een aantal weken iets anders. Tegenwoordig zijn er geen rode “normale” bioscoopstoelen meer te vinden in de zalen van deze vestiging, maar staat hij helemaal vol met gloednieuwe Relax Seats.

Wat deze stoelen zo relaxed maakt is het feit dat je ze compleet kan verstellen naar eigen wens. Dat is iets dat op dit moment vooral in Amerika veel te zien is. Aan de zijkant van de stoel zit een knopje waarmee je de stoel dus kan verstellen. Zo is het mogelijk om je rugleuning en je voetenbank dusdanig neer te zetten, dat jij in de zo prettig mogelijke houding naar de film kan kijken. En eerlijk is eerlijk: dat is wel degelijk een verrijking van je bioscoop-ervaring. Daarnaast zijn de stoelen ook niet meer van stof, maar zijn ze volledig gemaakt van gladde bekleding.

Naast het feit dat de stof anders is en de stoel te verstellen is, heb je in Pathé Breda nu ook een eigen tafeltje. Dit tafeltje is ook te verstellen en is voorzien van een bekerhouder. Je popcorn vliegt dus niet meer door de zaal wanneer je even niet oplet, maar blijft naast je drankje op het tafeltje staan. Kortom: het bekijken van films is wel degelijk veranderd in Breda.

Reageer op artikel:
Pathé Breda vervangt alle bioscoopstoelen door luxe Relax Seats
Sluiten