Pathé komt met enorme drive-in bioscoop: film kijken in je auto

Wil je aankomende zomer toch veilig naar de film ondanks de coronacrisis? Dan is de drive-in bioscoop van Pathé een goede optie.

Je ziet het nog wel eens in klassieke films en series. Een enorme drive-in bioscoop waar tig auto’s geparkeerd staan en waar de inzittenden samen naar een film kijken. Die tijden gaan in Nederland herleven door Pathé. Het komt met een speciale drive-in bioscoop. Waar drie weken lang elke dag een andere film vertoond gaat worden.

‘s Middags en ‘s avonds een film pakken in de drive-in bioscoop

Vanaf vrijdag 31 juli gaat de drive-in bioscoop open. Deze zal plaatsvinden bij het terrein van Borchland in Amsterdam-Duivendracht. Elke dag zullen er drie films te zien zijn. Doordat Pathé gebruik maakt van een LED-scherm kunnen ook overdag films worden gedraaid. Zo is alles naast het donker ook prima te zien in het licht. De films starten dan ook om 13.00 uur, 16.00 uur en 20.00 uur.

In de bioscoop zullen verschillende topfilms worden gedraaid. Dit zijn vooral titels die eerder een hit zijn geweest. Er zijn zowel films voor de gehele familie als producties voor een oudere doelgroep. Pathé heeft al verschillende titels bekendgemaakt. Zo zullen onder andere Aladdin, Bohemian Rhapsody, Lion King, Green Book, 1917, Minions, Sonic, Corgi en Midway te zien. Een kaartje voor de voorstelling kost 22,50 euro. Dat is overigens de prijs per auto. Je kunt dus zoveel kijkers meenemen als die in de auto passen, maar hierbij moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met de coronaregels. Dat betekent dus dat je met je hele huishouden film kunt gaan kijken, of in tweetallen als je niet in hetzelfde huis woont.

Pathé zorgt voor snacks

Overigens hoef je zelf geen snacks mee te nemen naar de voorstelling. Op de drive-in zullen verschillende verkopers zijn van frisdrank, M&M’s en popcorn. Zeg nu zelf, dat hoort er natuurlijk wel bij tijdens een filmavondje.

Natuurlijk wordt er wel gewoon met de 1,5 metermaatregelen rekening gehouden. Je hoeft dus niet bang te zijn voor besmettingen. Eerder kwam de bioscoopgigant al met een andere bijzondere actie. Je kunt met je familie een bioscoopzaal huren.

Reageer op artikel:
Pathé komt met enorme drive-in bioscoop: film kijken in je auto
Sluiten