Pathé laat je nu hele bioscoopzaal huren voor jou en je vrienden

Samen met vrienden een filmpje pakken in de bioscoop, is nog nooit zo magisch als nu. Je kunt bij Pathé nu met je familie- of vriendengroep een hele zaal huren.

Heb je altijd al gedroomd om een hele bioscoopzaal voor jou en jouw vrienden alleen te hebben? Dan is dit je kans. Met Pathé Privé is het nu mogelijk om een gehele zaal te huren bij een van de filialen. Hierdoor kun je ondanks de coronacrisis en social distancing toch met je maten een avondje film pakken.

Film kijken met je vrienden

Tijdens het bioscoopbezoek worden de 1,5 metermaatregelen gewaarborgd. Dat betekent dat je ook in de zaal afstand moet houden, ondanks dat je met bekenden bent. Vanwege de huidige maatregelen is het alleen mogelijk om maximaal met 30 mensen te komen naar de voorstelling. Je moet voor al deze plaatsen betalen, ook al kom je met minder personen. Het kost 570 euro bij Pathé, wat omgerekend 19 euro per persoon is. Daar zit naast de film ook frisdrank en popcorn bij ingegrepen.

Bezoekers kunnen zelf welke film ze willen zien op het witte doek. Wel moeten ze hierbij kiezen uit het huidige aanbod. Ook moet een reservering twee weken van te voren gedaan worden.

Pathé Privé

Pathé bood deze service al langer aan voor bedrijven, maar door de coronacrisis heeft de keten besloten dit ook voor particulieren te doen. “Steeds vaker kregen wij het verzoek of het mogelijk is voor particulieren. In deze periode is de behoefte om met een eigen privé gezelschap naar de film te gaan nog groter geworden,” zegt commercieel directeur van Pathé Doron Kurz.

De regering verruimt vanaf 1 juli de regels voor bioscopen. Dan is het ook mogelijk om met 100 man naar de film te gaan. Of Pathé daar ook op gaat inhaken is onbekend.

Reageer op artikel:
Pathé laat je nu hele bioscoopzaal huren voor jou en je vrienden
Sluiten