Pathé Thuis in strijd tegen verveling: iedere dag een gratis film voor jou

Dat we ons anno 2020 iets anders moeten zien te vermaken in onze vrije tijd dan normaal mag duidelijk zijn. Waar je normaal gesproken met vrienden de kroeg in duikt of naar de bioscoop gaat, moet je het nu allemaal even van huis doen. Wat dat betreft heeft Pathé Thuis alle begrip voor je situatie en helpt het je een handje.

Pathé Thuis lanceert vanaf aanstaande maandag (6 april 2020) tot en met dinsdag 28 april iedere dag een gratis film. Niet alleen voor mensen die vaker op het platform te vinden zijn, maar voor alle Nederlanders.

Pathé Thuis komt elke dag met gratis film

Als het goed is zit jij zowat de gehele week met je achterwerk in je eigen huis. Dat betekent dus geen kroegen met vrienden, hapjes eten buiten de deur of naar de bioscoop. Nu kun je virtueel een drankje nuttigen via videobellen, uiterst culinair koken in je eigen keuken en Pathé Thuis aanslingeren op je eigen televisie. Want dat platform geeft je dus 23 dagen lang iedere dag een gratis film.

Om welke films het precies gaat maakt Pathé uiteraard nog niet bekend. Het moet immers wel een verrassing blijven. Maar wel weten we dat we deze drie films bijvoorbeeld kunnen verwachten:

  • Rambo: Last Blood
  • Midway
  • Huisvrouwen Bestaan Niet

Popcorn, drankje en genieten maar!

Hoe krijg ik toegang tot de gratis films?

Nu hoor ik je zeggen: “heel leuk dit, maar hoe krijg ik toegang tot die gratis film?”.

Via de social media kanalen van Pathé en Pathé Thuis verschijnt er iedere ochtend een unieke code. Deze code verschijnt om 08:00 uur in de ochtend en is tot en met 23:59 uur geldig. Wanneer je deze code gebruikt, kan de film van de dag worden bekeken via Pathé thuis.

Het maakt volgens Pathé Thuis zelf niet uit waar je fan van bent, je wordt zonder twijfel op je wenken bediend. Van actie tot komedie en van romantische films tot thrillers: er is voor ieder wat wils. Hou de kanalen van Pathé Thuis dus goed in de gaten vanaf maandag en check of er wat voor je bij zit.

Reageer op artikel:
Pathé Thuis in strijd tegen verveling: iedere dag een gratis film voor jou
Sluiten