Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 1 sep 2019

Pathé Thuis in september: deze topfilms kun je binnenkort checken

Netflix mag dan nog zoveel nieuwe films en series laten produceren, het zal altijd een keer voorkomen dat je een bepaalde titel wilt zien die niet (meer) op de streamingdienst staat. Gelukkig is daar Pathé Thuis, die jou de mogelijkheid geeft om dergelijke films voor een paar euro alsnog te kunnen zien, zonder dat je daar een abonnement voor nodig hebt. Vandaar dat wij even uitlichten welke titels er in september aan deze dienst toegevoegd zullen gaan worden.

Pathé Thuis: deze nieuwe films kun je binnenkort checken

September staat weer voor de deur. Ondanks dat dit betekent dat de zomer helaas weer ten einde komt is er ook goed nieuws. Een nieuwe maand staat namelijk garant voor een lading nieuwe films op Pathé Thuis. De meest interessante titels die de dienst aankomende weken gaat toevoegen hebben we hieronder voor jullie op een rijtje gezet.

Aladdin

De remake van de bekende animatiefilm Aladdin trok misschien niet zoveel bekijks als die van The Lion King, maar dan mag de pret niet drukken. Ook deze live-action versie is de moeite waard.

Het feit dat een bekend gezicht als Will Smith dit keer de blauwe wensenvervuller vertolkte was misschien even wennen, maar achteraf een prima keuze. Je kunt Aladdin vanaf 11 september huren!

Pokémon Detective Pikachu

Pokémon mag dan al jarenlang razend populair zijn, maar het heeft tot 2019 moeten duren voordat er eindelijk een live-action verfilming kwam. Al deden de studio’s het wel meteen goed, gezien ze gebruik maakte van een pratende Pikachu die wordt ingesproken door Deadpool acteur Ryan Reynolds.

Naast Pikachu zitten er echter ook nog een hoop andere bekende Pokémon in de film, dus reden genoeg om hem (nog) eens te gaan bekijken. Detective Pikachu is vanaf nu te zien.

John Wick 3

Hoe leuk de films van Marvel ook mogen zijn, voor veel mensen was John Wick 3 de meest bad-ass film van het jaar. Hierin zien we Keanu Reeves wederom als keiharde actieheld en het is gebleken dat dit nog steeds niet gaat vervelen.

Mocht jij hem in de bioscoop gemist hebben dan geeft Pathé Thuis je de kans om hem alsnog te zien. Dit kan vanaf 13 september.

Overige films die aan Pathé Thuis zullen worden toegevoegd:

 • They Shall Not Grow Old – Een indrukwekkende verzameling archiefmateriaal van de Eerste Wereldoorlog die door regisseur Peter Jackson (Lord of the Rings trilogie) is ingekleurd en omgezet naar een pakkende documentaire. Nu al via Pathé Thuis te zien.
 • The Hustle – Een komedie waarin Anne Hathaway en Rebel Wilson twee oplichters spelen die vele rijke mannen om hun vinger weten te winden. Nu te zien.
 • Funan – Een met maar liefst twee Emile Awards beloonde animatiefilm waarin het Communistische Khmer-regime tot leven wordt gewekt. Vanaf 3 september te zien.
 • Greta – Een dramatische thrillerfilm waarin de naïeve Frances vrienden wordt met Greta, wat geen goede beslissing blijkt te zien. Vanaf 4 september te zien.
 • Der Goldene Handschuh – Een biografische film over Duitse seriemoordenaar Fritz Honka. Vanaf 6 september te zien.

 • Rafiki – Een kleurrijke film uit Kenia waarin de eerste liefde tussen twee meisjes centraal staat. Vanaf 5 september te zien.
 • The Man Who Stole Banksy – In 2007 schildert de controversiële straatartiest Banksy op de muren van Palestina. Wat volgt is een pakkende film over kunst, identiteit, diefstal, botsende culturen en de zwarte markt. Vanaf 12 september te zien.
 • Teen Spirit – In deze film speelt Elle Fanning de verlegen Violet, welke droomt van een carrière als  succesvolle popster en haar saaie dorp daarvoor maar al te graag zou achterlaten. Vanaf 16 september te zien.
 • X-Men: Dark Phoenix – In dit afsluitende deel is het aan de X-Men om te beslissen wat meer waard is:  het leven van een teamlid of dat van de rest van de wereld. Vanaf 16 september te zien.
 • Hotel Mumbai – Een op waarheid gebaseerde film rondom de aanvallen op de Taj Mahal Palace in Mumbai. Een interessante toevoeging aan het Pathé Thuis aanbod. Vanaf 4 september te zien.

 • Nocturne – Een Nederlandse filmnoir waarin liefde, inspiratie, volwassen worden en deadlines centraal staan. Vanaf 19 september te zien.
 • Finding Steve McQueen – Een film over de grootste Amerikaanse bankroof aller tijden, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Vanaf 20 september te zien.
 • The Hummingbird project – Avontuurlijke dramafilm over datatransmissie. Met Alexander Skarsgård en Jesse Eisenberg. Vanaf 21 september te zien.
 • Coureur – Debuut van filmregisseur en voormalig wielrenner Kenneth Mercken dat je een kijkje geeft in de wielerwereld en vertelt over een wonderlijke maar ongezonde vader-zoonrelatie. Vanaf 24 september te zien.
 • Shadow – Eem bloederig, maar oogverblindend mooi martial-arts-drama dat vanaf 26 september via Pathé Thuis te zien is.
 • Then Came You – Tienerdrama waarin Calvin de ernstig zieke Skye helpt om haar to die-list af te werken. Met Maisie Williams (Game of Thrones) en Asa Butterfield. Vanaf 26 september te zien.
 • Take Me Somewhere Nice – Een kleurrijke en ontroerende roadmovie waarin je de in Nederland opgegroeide Alma volgt tijdens een reis door Bosnië. Vanaf 26 september te zien.

Pathé Thuis ervaringen

Wil jij eerst weten hoe Pathé Thuis precies werkt? Dan raden we aan onze uitgebreide review te checken. Hierin komen zowel de voor- als de nadelen van deze dienst aan bod.

Mocht je Pathé Thuis liever direct zelf willen proberen dan kan dat via hun website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pathé Thuis in september: deze topfilms kun je binnenkort checken
Sluiten