Pathé Thuis stunt met Harry Potter nadat Netflix fans teleurstelt

Dat was even balen deze week. Het leek er afgelopen woensdag sterk op dat alle Harry Potter films op 1 november naar Netflix zouden komen. Tijd voor een epische marathon! Niet dus. Het bleek namelijk om een misverstand te gaan. Een teleurstelling waar Pathé Thuis nu meesterlijk op inspeelt.

Geen Harry Potter op Netflix…

Het bleek namelijk enkel om Frankrijk en het Franstalige gedeelte van België te gaan. Het halve Nederlandse internet overstroomde met nostalgie, naar die magische wereld die de afgelopen 17 jaar onze harten veroverde.

Helaas kun je voor die flinke portie nostalgie dus echter niet bij Netflix terecht. Althans, voorlopig. Dat heeft de streamingdienst zelf officieel bevestigd. Nadat Netflix het misverstand de wereld uit hielp, sprongen een aantal andere bedrijven er slim op in.

harry Potter

… Maar wel op Pathé Thuis

Pathé Thuis benadrukte meteen dat je op hun dienst alle Harry Potter-films kunt checken. Sterker nog, komend weekend is meteen omgedoopt tot Harry Potter-weekend. Dat is niet alleen een ludieke actie qua naam, maar ook qua prijzen.

Vanaf vrijdag tot en met zondag zijn alle delen voor 1,99 euro per stuk te huren. Oftewel, tijd voor een marathon van 19 uur en 39 minuten! Het is een stuk prijziger dan gratis de films bingen op Netflix, maar liever dit dan stoffige DVD’tjes van zolder halen.

Een account bij Pathé Thuis is gratis, dus je betaalt enkel voor de films die je kijkt. Houd je het toch liever bij Netflix? We hebben een overzicht voor je gemaakt van alle films die de komende dagen naar Netflix komen.

Reageer op artikel:
Pathé Thuis stunt met Harry Potter nadat Netflix fans teleurstelt
Sluiten