Pathé Thuis: Kijk vandaag Rambo Last Blood helemaal gratis

Pathé Thuis zorgt er voor dat deze week het thuiswerken of thuis zitten net wat dragelijker is dan normaal. Ze gaan namelijk elke dag een film gratis weggeven. Het is er dan één die je wel maar binnen een tijdelijke periode kunt kijken, maar als je vanavond om 20 uur even niks te doen hebt, is het een topactie.

Om gebruik te maken van deze actie is het zaak om eerst even een account aan te maken op Pathé Thuis. Registreren is gratis en doe je hier. Een bijkomend voordeel is dat je bij het registreren je eerste film voor 2,99 euro kunt kijken. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van het fantastische Knives Out. Maar een gratis film is eigenlijk nog beter.

Pathé thuis gratis film: Rambo Last Blood

En de gratis film van vandaag is Rambo Last Blood. Natuurlijk, dit is zeker niet de beste film allertijden en de kritieken op de film waren niet heel erg goed. Maar aan de andere kant: wanneer je een film gratis kunt beleven, dan is het moeilijk om daar nee tegen te zeggen. Gewoon een avondje met keiharde actie en niet te veel na denken kan in deze tijden ook wel fijn zijn.

Nadat je een account hebt gemaakt of bent ingelogd, ga je naar de actiepagina van Pathé Thuis. Daar vul je vervolgens de code Ramocode in en vervolgens kun je de film eenmalig gaan bekijken tot 24 uur vannacht. Dus het is verstandig om de code vooral in te wisselen op het moment dat je tijd hebt om de film te aanschouwen. Vervolgens lekker een bak popcorn er bij en genieten van hetgeen dat komen gaat. De rest van de week worden er nog meerdere films vrijgegeven en zullen we je dagelijks op de hoogte stellen van wat er precies gaat komen. Meer lezen over films en series? Bezoek dan hier bijvoorbeeld onze Netflix-pagina.

Reageer op artikel:
Pathé Thuis: Kijk vandaag Rambo Last Blood helemaal gratis
Sluiten