Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 22 jan 2018

De nieuwe sneakers van NBA-basketballer Paul George zijn echte musthaves ❤️

Basketballer Paul George is één van de beste spelers van de NBA. Bij de Oklahoma City Thunder is hij samen met Russel Westbrook en Carmelo Anthony een op papier belangrijke uitdager van de Golden State Warriors. De grote drie moeten nog wel lekker gaan draaien, maar dan komt het helemaal goed. Daarnaast is Paul George een sneaker- en gameliefhebber. Zijn grote drie liefdes combineert hij nu in de Nike PG-2 Sneakers.

Nike PG-2 Sneakers van Paul George zijn ❤️

De Nike PG-2 Sneakers van Paul George zijn sneakers die je niet op straat aan wil doen, maar wel shinen in je schoenenkast. Het is immers zonde als ze slijten door gebruik. En ze zullen waarschijnlijk niet goedkoop zijn en moeilijk verkrijgbaar. Dit zijn van die unieke sneakers die straks veel geld op eBay gaan opleveren.

Het meest opvallende aan Paul George’s nieuwe schoenen is het feit dat logo’s van Paul George en PlayStation licht kunnen geven. Het licht is gebaseerd op het blauwe licht dat knippert wanneer je de PlayStation aan zet. Ideaal dus om ‘s avonds aan vrienden te tonen. Verder krijg je een unieke PlayStation Store code aan de linker schoen. Daarmee kun je een Paul George Dynamic theme downloaden voor je PlayStation 4. Op die manier breng je de schoen een klein beetje naar de controller.

Verder zie je kleurelementen van de DualShock 4-controller terugkomen in de schoen zelf. Ook zie je de kleuren van de vier actieknoppen terugkomen bij de veters van de schoen. Al met al een schoen die de liefde tussen games en sneakers perfect combineert. Ondergetekende is al op zoek gegaan waar je ze kunt kopen, maar helaas zijn er nog geen pre-order mogelijkheden. Over een drietal weken komt de schoen uit en hopelijk is er dan een mogelijkheid om hem aan te schaffen.

Zo verpak je de PlayStation in een paar sneakers

Paul George Nike PG-2 Sneakers
Paul George Nike PG-2 Sneakers
Paul George Nike PG-2 Sneakers
Paul George Nike PG-2 Sneakers
Paul George Nike PG-2 Sneakers
Reageer op artikel:
De nieuwe sneakers van NBA-basketballer Paul George zijn echte musthaves ❤️
Sluiten